palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rendezvények a művészetért – pályázat rendezvények megvalósítására

A Moha Ház pályázatot hirdet „Rendezvények a művészetért” címmel. A pályázatra bárki jelentkezhet, aki minimum 30 fős megvalósítható rendezvény ötlettel bír, legyen az magán személy vagy vállalkozás.

A Moha Ház egy olyan különleges irodaház, ahol az álmok hajlamosak megvalósulni. Hivatásunk a gyorsan fejlődő vállalkozások támogatása, de most egy másik szenvedélyünkhöz keresünk közreműködőket. Elkötelezettek vagyunk a hazai  képzőművészek felkarolásának ügye mellett is. Jelenleg díjtalanul állíthatják ki nálunk műveiket a hozzánk fordulók,  de nem elégedünk meg ennyivel! Szeretnénk, ha mind többen és többen tekintenék meg a nagyszerű kiállításokat, a művészek szemében pedig újra megjelenne az öröm, amelyet csak az értő közönség tud előcsalogatni… Konferenciatermeinkbe, amelyekben a kiállítások is megtekinthetőek szívesen fogadnánk olyan színvonalas rendezvényeket, amelyek széles közönség érdeklődésére számíthatnak.

Évente 10 esemény részére – a követelményeknek megfelelő pályázat benyújtásával – díjtalan terembérletet és technikát biztosítunk.

Pályázati követelmények:

  • Rendezvény témájának megadása és a téma választás indoklása
  • Forgatókönyv tervezet (tervezett dátum, létszám, technikai igények, előadók, egyéb igények, feladatok és azok felelőseinek megadásával és az rendezvény időbeosztása)
  • Személyes elbeszélgetés a Moha Házban

Az elbírálás során a vállalkozásokkal kapcsolatos témák és rendezvények előnyt élveznek. A jelentkezés és az elbírálás folyamatos. A pályázatokat az info@mohahaz.hu e-mail címre várjuk.

A házról további információkat a www.mohahaz.hu webcímen illetve a Ház facebook oldalán https://www.facebook.com/pages/MOHA-H%C3%A1z/412736428737831 olvashatnak.