palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Részvételi felhívás civil kezdeményezések számára

osiA Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány (OSI) Education Support Program-ja egyéves projektje során magyarországi civil kezdeményezések számára kíván platformot teremteni az együtt gondolkozásra, egymás munkájának, tapasztalatainak megismerésére, közösségi szintű beavatkozások megvalósítására, hosszú távú partnerkapcsolatok és együttműködés kialakítására mind egymással, mind az OSI-val. A projekt továbbá lehetővé kívánja tenni, hogy a résztvevő szervezetek, kezdeményezések bemutatkozzanak nemzetközi szinten is és elmondhassák véleményüket az EU-s döntéshozatali folyamatokról.

A projekt során olyan civil kezdeményezések számára biztosítunk részvételi lehetőséget, melyek

  • elő kívánják segíteni egy befogadó, szolidáris es kulturálisan sokszínű társadalom létrejöttét,
  • oktatással, interkulturális és élethosszig tartó tanulással kapcsolatos tevékenységeket valósítanak meg, elsősorban helyi közösségeikben,
  • jelentős mértékben építenek önkénteseik munkájára,
  • céljuk a civil kompetenciák és aktív állampolgári részvétel fejlesztése.

A projekt keretén belül a civil kezdeményezések számára lehetőséget biztosítunk:

  • 3 műhelymunkán és egy budapesti nemzetközi konferencián való részvételre,
  • részvételre egy brüsszeli találkozón uniós döntéshozókkal és nemzetközi civil kezdeményezések képviselőivel,
  • a bemutatkozásra mind a magyar, mind az angol nyelvű jó gyakorlatokat tartalmazó tanulmányokban, nemzetközi fórumokon ill. a projekt honlapján,
  • a kezdeményezéseiket bemutató brosúrák elkészítésére.

Szervezetenként/projektenként/kezdeményezésenként egy résztvevő jelentkezését várjuk. A projektben való részvételre jelentkezni a csatolt jelentkezési lap kitöltésével lehet. A projekt részleteiről és a jelentkezésről többet tudhat meg, ha elolvassa a csatolt részvételi felhívást.

Letölthető dokumentum

jelentkezesi_lap_civil_tarsadalom1

reszveteli_felhivas_civil_tarsadalom

Kérjük, a jelentkezési lapot 2011. március 1-ig küldje el Fedorkó Boglárka számára. A jelentkezéssel vagy projekttel kapcsolatos bármely kérdését is hozzá intézheti.

Elérhetőségei:

Email: bfedorko@osi.hu

Telefon: +36-1-882-61-43 vagy +36-70-421-8751

Kérjük, amennyiben ismer olyan szervezeteket/projekteket/kezdeményezéseket, melyek érdeklődhetnek projektünk iránt, küldje tovább számukra a felhívást.