palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rezsi 2013 pályázat médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeinek támogatására

A pályázat célja A közösségi médiaszolgáltatói jogosultsággal rendelkező magyarországi médiaszolgáltatók folyamatos médiaszolgáltatói tevékenységének előfinanszírozás formájában nyújtott vissza nem térítendő, havi folyósítású támogatása a 2013. január 1-je és 2013. december 31-e közötti, a pályázó elfogadott pályázati kérelme szerinti támogatott időszakban.  

A pályázói kör

  • A jelen eljárásban az a magyarországi közösségi médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező médiaszolgáltató nyújthat be pályázatot, aki a pályázat benyújtása előtt legalább 30 nappal közösségi médiaszolgáltatói tevékenységét már gyakorolja.
  • A jelen eljárásban médiaszolgáltatási jogosultságonként csak egy pályázat nyújtható be.

A támogatás folyósítása: Az Alap a megítélt havi támogatások összegét az első támogatott hónapban a támogatási szerződés keltét követő 10. munkanapig, ezt követően a további hónapokban a tárgyhó 10. napjáig – amennyiben ez nem munkanap, akkor a következő munkanapon – folyósítja.

A benyújtás ideje és a beadás módja

  • A pályázatot az ÁPF-ben és a jelen felhívásban meghatározott feltételekkel a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Támogatási területhez kell benyújtani.
  • A jelen eljárásban pályázatot a felhívás közzétételét követően folyamatosan kedden, szerdán és csütörtökön 9 és 16 óra között az alábbi címen lehet benyújtani: 1088 Budapest, Pollack Mihály tér 10. – I. emelet A109.

A pályázati keretösszeg, a kérhető támogatás és a költségvetés tervezése

A jelen eljárásban a Médiatanács a nyertes pályázatok vissza nem térítendő támogatására legfeljebb 400.000.000 forintot ítél meg.

Az egy pályázó által médiaszolgáltatási jogosultságonként elnyerhető maximális havi támogatás összege:

  • kisközösséginek minősülő médiaszolgáltatók esetében 400.000 Ft,
  • audiovizuális médiaszolgáltatás esetén, ha annak vételkörzetében élő lakosok száma 50.000 fő alatti: 500.000 Ft,
  • audiovizuális médiaszolgáltatás esetén, ha annak vételkörzetében élő lakosok száma 50.000 fő feletti: 600.000 Ft,
  • rádiós médiaszolgáltatás esetén, esetén, ha annak vételkörzetében élő lakosok száma 50.000 fő alatti: 450.000 Ft,
  • rádiós médiaszolgáltatás esetén, esetén, ha annak vételkörzetében élő lakosok száma 50.000 fő feletti: 600.000 Ft.

 Letölthető dokumentumok

Általános Pályázati Feltételek 2012-11-14.pdf

REZSI2013 pályázati felhívás.pdf

REZSI2013 pályázati kérelem.xls

Az eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó kizárólag az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@tamogatas.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak. Ezzel egyidejűleg a többi pályázó tájékoztatása érdekében az eljáráshoz kapcsolódó dokumentumok között ’A pályázati eljárással kapcsolatos kérdések’ címen honlapján is nyilvánosságra hozza a beérkező kérdéseket és válaszokat.

 Forrás: REZSI2013