palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

RFH Ecospinning Díj 2012

RFH Ecospinning Díj 2012 – Az RFH Ecospinning Díj 2012-t a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. alapította. A díjra minden olyan cég, vállalkozás illetve egyéni vállalkozó nevezhet, aki magyarországi bejegyzésű és működésű, általa alapított, vagy meglévő céggel rendelkezik, továbbá a díjra nevezett projektötletét Magyarországon kívánja megvalósítani. A díjra pályázó projektnek értékhatára nincs. A pályázati űrlapokat a www.ecospinning.rfh.hu és awww.rfh.hu weboldalakról lehet letölteni. A pályázatokat, elektronikusan, vagy postai úton kérjük eljuttatni az RFH címére, vagy személyesen leadni az RFH regionális központjainak irodáiban.

Leadási, beérkezési határidő: 2012. december 31.

Az RFH Zrt. az általa felállított szakmai zsűri értékelése során választja ki a legjobbnak ítélt projektmunkát és hirdeti ki az RFH Ecospinning Díj 2012 győztesét. (A győztes pályázó értesítést kap a díj elnyeréséről)

A díj 2013. január 17-én, díjátadó ünnepség keretében kerül átadásra.

Az RFH Ecospinning 2012 Díjjal járó jutalom, a következő ingyenes és térítésmentes szolgáltatásokat tartalmazza:

  • a pályázó által benyújtásra kerülő projekt megvalósításához szükséges teljes körű szakmai segítségnyújtást, konzultációt,
  • a projekt megvalósításához segítséget adó pályázatok megírását,
  • teljes körű projektmenedzsment szolgáltatást az elszámolási időszak végéig,
  • sikeres pályázat esetén az elszámolások, projekt előre haladási jelentések elkészítése,
  • a fenntartási időszakra vonatkozó kötelezettségvállalások teljesülésének nyomon követése, ehhez kapcsolódó jelentések összeállítása a közreműködő szervezetek részére.

Az RFH Ecospinning Díj 2012 nyertesével a Regionális Fejlesztési Holding szerződéskötést kezdeményez a projekt megvalósítására, amely részletesen tartalmazza az együttműködési, szerződési feltételeket.

Forrás: http://www.ecospinning.rfh.hu

Noivalto-Fesztival_2023