palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban pályázat

szechenyi 2020A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban. A munkáltatói átvilágítást végzőszervezetek kiválasztása és az átvilágítás lefolytatása (A komponens). Pályázat a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tévő rugalmas foglalkoztatás elterjesztése, a kisgyermeket nevelőnők foglalkoztatásának növelése, valamint a munkavállalók és munkáltatók alkalmazkodóképességének növelése érdekében.

A konstrukció kétkörös felhívás keretében valósul meg.

Az első kör (A komponens) keretében a felhívás célja a rugalmas/családbarát átvilágítást lefolytató szolgáltatók kiválasztása, melyek a végrehajtás során a vállalkozások átvilágítását ingyenesen elvégzik, és számukra a rugalmas foglalkoztatás növelése érdekében átszervezési tervet készítenek és nyomon követik e tervek megvalósítását.

A második kör (B komponens) keretében az átvilágított vállalkozások támogatást igényelhetnek az átszervezési terv alapján a rugalmas foglalkoztatást elősegítő szervezeti, személyügyi és egyéb intézkedések megvalósítására.
A “B” komponens esetében csak azon vállalkozások jelentkezhetnek, amelyek az A komponens keretében átvilágításra kerülnek!

A programra rendelkezésre álló összesen keret 4 Mrd Ft, melyből az első kör (A komponens) forrása 1 Mrd Ft, a második kör (B komponens) forrása 3 Mrd Ft.

A felhívás keretében 8-15, a második körös felhívás keretében 200-500 nyertes támogatási kérelem támogatására kerülhet sor az előzetes tervek szerint.

Támogatást igénylők köre:
A felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be a rugalmas munkaszervezés, valamint a munka és a magánélet összehangolása területén referenciákkal igazolható tapasztalattal bíró:

  1. önállóan kettős könyvvitelt vezetőgazdasági társaságok (beleértve a non profit gazdasági társaságokat)
  2. legfeljebb 5 fős konzorciumok, amelyek tagjai lehetnek: vállalkozások, non-profit és egyéb nem nyereség érdekelt szervezetek

A felhívás keretében az alábbi tevékenységek támogathatóak:

  • Vállalkozások kiválasztása és átvilágítása: az átvilágításra kerülőmunkáltatók kiválasztása, mentorálása, szervezeti szükségletfelmérés a rugalmas foglalkoztatási formák potenciáljának felmérésére, a vállalkozásokkal az együttműködési keretek rögzítése, működési mód áttekintése, diagnózis és fejlesztési javaslatok megfogalmazása (Az átvilágítási és kapcsolódó tevékenységeket ingyenesen kell nyújtani a vállalkozások részére!);
  • Projektmenedzsment és együttműködés a nyertes szervezetekkel
  • Műhelyfoglalkozások, rendezvények szervezése és lebonyolítása
  •  Tájékoztatás, nyilvánosság

A támogatás formája: Állami támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás

A támogatás mértéke, összege:

  • Az igényelhető vissza nem térítendőtámogatás összege: minimum 50.000.000 Ft, maximum 350.000.000 Ft.
  • A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 100%-a

Letölthető dokumentumok

 

 

A támogatási kérelem benyújtásának határideje: 2014. december 31.

További információ:

Ha további információkra van szüksége, forduljon bizalommal a Széchenyi 2020 ügyfélszolgálathoz a 06 40-638-638 telefonszámon, ahol hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 14 óráig fogadják hívását.

Pályázatírás

A pályázat elérhetősége:  A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban (“A” komponens)