palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

“Senkit nem érdekel” – jelentkezés sokszínűségről szóló fotókiállításra

Az idei Humen Fesztivál keretében lesz látható az a fotókiállítás, ami a hazai LMBTQ közösség sokszínűségét hivatott bemutatni. A “Senkit nem érdekel” munkacímen futó fotóprojekt arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy minden ember más, mindannyian különbözőek vagyunk – ahogy az LMBTQ emberek is. Ugyanakkor mindannyian a társadalom tagjai vagyunk, legyünk akár leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzok, queerek, romák, fogyatékossággal élők vagy épek, magyar állampolgárok vagy éppen itt élő külföldiek.

Mindenki egyenlő, és ezért az a természetes, ha senkit nem érdekel, hogy honnan jöttél, milyen színű a bőröd, milyen divatot követsz, vagy éppen kit szeretsz.

Ha szeretnéd velünk együtt megmutatni a hazai LMBTQ közösség sokszínűségét, akkor légy részese a kiállításnak! Várjuk mindazok jelentkezését – akár egyedül, akár párral, vagy akár baráti társasággal -, akik szívesen részt vennének egy fotózáson, és akik az így elkészült fotójukkal szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy bemutassuk a szivárvány minél szélesebb palettáját.

A fényképes jelentkezéseket 2019. augusztus 10-ig várjuk a hungary@humenmedia.com címre.

Az e-mailek feldolgozását követően mindenkinek visszajelzünk a kiállítási anyag összeállításáról, és a beérkezett jelentkezések alapján egyeztetjük a hivatalos fotózás dátumát.

Az elkészült képekből a kiállítás szeptember 10-27. között lesz látható az Art 9 Galériában.

“Senkit nem érdekel” – jelentkezés sokszínűségről szóló fotókiállításra