palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ShopAlike.hu ötletverseny

shopAlike

Fedezd fel az e-kereskedelem világát a ShopAlike.hu-val! Pályázati lehetőség egyetemi és főiskolai hallgatók számára -Érdekel az e-kereskedelem és az online marketing? Szeretnéd próbára tenni kreativitásod, és a gyakorlatban is hasznosítani a marketing órákon szerzett tudásod? Tájékozott vagy a magyar piaccal és az online felhasználók szokásaival kapcsolatban? Ha igen, ne habozz – pályázz!


Kik vagyunk mi?
A ShopAlike.hu 2013-ban indult azzal a céllal, hogy egy helyen tegye elérhetővé különböző webshopok kínálatát, és ezáltal megkönnyítse az online vásárlás folyamatát a felhasználók számára. Fókuszunk a divat és életmód, de számtalan egyéb kategóriát is m

egtalálhatsz a ShopAlike-on. Igyekszünk lépést tartani felhasználóink igényeivel, így a mobil és tablet weboldalunk mellett alkalmazásaink is segítenek a böngészésben. A ShopAlike-ot a berlini központú Visual Meta működteti és jelenleg világszerte már 20 országban elérhető. Hosszútávú célunk hozzájárulni a magyar e-kereskedelem dinamikus fejlődéséhez, ehhez viszont Rád is szükségünk van!

Mi a feladatod?
Az ötletverseny feladataként egy marketingkommunikációs stratégiát kell kidolgoznod a ShopAlike.hu számára. A stratégia célja a ShopAlike, mint online szolgáltatás és mint brand népszerűsítése a magyar piacon. Elemezd a célközönséget, találd ki az üzenetet és tervezd meg, milyen csatornákon juttatnád el hozzájuk! Offline vagy online eszközök, esetleg a kettő kombinációja lenne az ideális?
Engedd szabadjára a fantáziád, hiszen nem csak egy helyes válasz létezik!

Nevezési feltételek:

  • A ShopAlike.hu ötletversenyre nevezni egyénileg és csapattal is lehet. Utóbbi esetben a díj megoszlik a csapattagok között.
  • Nevezésre csak olyan személy jogosult, aki aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik valamelyik magyar felsőoktatási intézményben.
  • Pályázni kizárólag saját eredeti szerzői alkotással lehet. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik és nem kerül értékelésre.

A pályázat benyújtása:
A pályázati anyagokat a következő formában és terjedelemben várjuk angol nyelven:

  • maximum 30 diából álló PowerPoint prezentáció vagy
  • maximum 2000 szavas esszé (word vagy pdf formátumban).

A pályázatnak ezen kívül tartalmaznia kell a szerző(k) szakmai önéletrajzát, valamint a hallgatói jogviszony igazolás(ok) szkennelt változatát.
A pályázatokat digitális formában az otletverseny@shopalike.hu e-mail címre várjuk.

Beküldési határidő: 2015. január 15.

Mit nyerhetsz?
A ShopAlike ötletverseny célja, hogy kiderítsük, hogyan képzelik el a magyar e-kereskedelem piacát a jövő marketing szakemberei. Kreatív ötleteid felbecsülhetetlenek számunkra, ezért igyekszünk azokat méltóképpen meghálálni.

A Visual Meta marketing vezetői által kiválasztott három legjobb pályázatot pénzbeli jutalomban részesítjük:

  • I. hely: 500 €
  • II. hely: 300 €
  • III. hely: 100 €

Eredményhirdetés: 2015 február.
A versennyel kapcsolatos kérdéseket a fenti e-mail címre várjuk.
A verseny hivatalos oldala: http://www.shopalike.hu/otletverseny