palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Slam poetry pályázat

Slam poetry pályázat diákoknak, illetve fiatal slammereknek.

Várjuk amatőr és profi slammerek jelentkezését is országos slam poetry versenyünkre, melynek döntőjét szeptember 2-án (szombaton) 15 órakor tartjuk, a szeptember első két napján megrendezésre kerülő DiákFeszt zenei-közéleti fesztivál keretei közt, a budapesti Városligetben található Napozóréten.
Alapvetően nincs megkötés a témát illetően, bátran beszélhetsz a szerelemről, vagy csak magadról, a hétköznapok apróságairól, de különösen örülünk, ha komoly társadalmi problémákról is szót ejtesz.

Hogy kiket várunk?
A fesztiválra való belépés nem lesz életkorhoz kötve, de az esemény elsősorban a diákságot kívánja megszólítani, így minimum 14 és maximum 25 éves korig lehetséges a versenyre való jelentkezés.
A jelentkezők maximális száma: 28 fő.
Fontos, hogy minél hamarabb beküldjétek a munkátokat, mert jelentkezési sorrend alapján áll össze az első kör résztvevőinek listája.

A verseny menete
Küldj egy rövid bemutatkozást a diakslam@gmail.com-ra, melyben mellékeled egy videó formájában a produkciód, amivel versenyezni szeretnél.
Beküldési határidő: 2017. augusztus 18.
Az értékelési idő lejártával, augusztus 25-ig értesítünk a zsűri által hozott döntésről, miszerint lehetőséged van-e előadni a művedet a rendezvényen.

Mit nyerhetsz vele?
Elsősorban egy lehetőséget arra, hogy hozzáértők mondjanak alapos véleményt a slamedről, elősegítve ezzel saját fejlődésed, valamint a döntőbe kerülők közül a legjobbak a DiákFeszt színpadán sok-sok ember előtt mutathatják meg, mit is tudnak valójában.
Amennyiben a fináléba jutó 12 versenyző közé tartozol, és részt szeretnél venni a fesztiválon az elejétől a végéig, ingyen sátorjegyet biztosítunk a kempingben két éjszakára, hogy lehetőséget kapj a többi programon való részvételre is.

Jelentkezz!
Mindenkit egyformán várunk, kezdőket és profikat, lányokat és fiúkat. Itt a lehetőség, hogy megmutasd magad és gazdagodj egy nagyon klassz élménnyel! Jelentkezés: diakslam@gmail.com

Zsűri
A slameket egy 4 tagú zsűri bírálja majd el, Závada Péter vezetésével.

A fontosabb részletek:

Kiíró: DiákFeszt szervezői csapata
Elérhetőség: diakslam@gmail.com
Pályázók köre: 14 és 25 éves kor között
Zsűrizés: Závada Péter vezetésével
Jelentkezési/beküldési határidő: 2017. augusztus 18.
Döntő helyszíne és időpontja: 2017. szeptember 2. 15:00, Budapest, Városliget
Nevezési díj: nincsen.