palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Spóroljon egyszerűen és hatékonyan a Kaufinóval (X)

kaufino

Nyomon követi, mennyi pénzt költ egy-egy vásárlása során? Ha eddig esetleg nem tette, most pont eljött az ideje. Talán meg is lepődik majd, mennyit költ egy szokásos heti nagybevásárlás alkalmával. Szívesen spórolna, de nincs ötlete, hogyan kezdhetne bele? Hoztunk önnek néhány egyszerű és hatékony tippet, amelyek betartásával a hónap végén jelentős összeget spórolhat meg.

Mindig írjon bevásárlólistát

A hatékony bevásárlás egyik fő kulcsa a céltudatosság. Sose induljon bevásárolni úgy, hogy igazából nem is tudja, mire van szüksége. Ilyenkor az ember hajlamos elcsábulni olyan termékek láttán, amelyekre amúgy nincs is szüksége, ez pedig természetesen jelentősen megnöveli a végösszeget. Első lépésként írjon heti menüt, amelyre feljegyzi azokat az ételeket, amelyeket szívesen enne a következő héten. Ez alapján válogassa össze a hozzávalókat, és amelyeket nem talál meg otthon, írja fel a bevásárlólistára. Meglátja, ha csak a szükséges dolgokat veszi meg, jelentősen kevesebbet fizet majd.

Lapozza át az akciós újságokat

Még többet spórolhat, ha bevásárlás előtt mindig átlapozza az aktuális akciós újságok kínálatát. Nincs kedve keresgélni az interneten az egyes szórólapokat? Nem is kell, hiszen a Kaufino oldalán mindent megtalál egy helyen. Böngéssze át például a Lidl akciós újságot, amely az állandó termékkínálat mellett minden héten más és más tematikus vagy szezonális ajánlatokkal rukkol elő. Az Aldi akciós újságban élelmiszereket, drogériát, takarítószereket és háztartási eszközöket talál kedvező áron. Az akciós újság hetente jelenik meg, és csütörtöktől szerdáig érvényes. A Kaufino kínálatában megtalálja Magyarország legnagyobb hipermarketjeit és szupermarketjeit, és még annál is sokkal többet. A kínálatban megtalálja például a Pepco szórólapját is, amelyben ruhaneműket, írószereket, játékokat és lakberendezési kiegészítőket talál.

Csatlakozzon az áruházak hűségprogramjához

A legtöbb nagyobb áruház kedveskedik a vásárlóknak valamilyen hűségprogrammal: legyen az pontgyűjtés, hűségkártya vagy mobilalkalmazás tele kedvezményes kuponokkal. Vásárlás előtt nézzen utána, hogy az adott áruház kínál-e ilyen lehetőséget, és ha igen, ne habozzon és használja ki.

Tervezzen heti vagy havi nagybevásárlásokat

Minél ritkábban járunk boltba, annál kevesebbet költünk. Ez logikus, nem igaz? Sokan mégis hajlamosak vagyunk naponta beugorni a boltba egy-egy apróságért, ami sokszor úgy végződik, hogy tele kosárral távozunk. Tervezzen heti, kétheti vagy havi nagybevásárlásokat, és ezeken kívül csak akkor menjen boltba, ha mindenképpen muszáj. Még ha egyszerre nagyobb összeget is hagy a boltban, napi lebontásban kevesebbet költ majd.
(X)