palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Sportfelszerelés pályázat középiskolák részére

mujegpálya pályázatÖtven budapesti középfokú intézmény sportéletének támogatása. Sportfelszerelések a legsportosabb 50 budapesti középfokú iskolának a Fővárosi Önkormányzat és az adidas Budapest Kft. közös programja. A pályázat kiírója: a Fővárosi Közgyűlés 785/2009. (06.03.) Főv. Kgy. sz. határozata alapján a Fővárosi Önkormányzat Városligeti Műjégpálya Intézménye.

A pályázat bonyolítója: a Főpolgármesteri Hivatal Sport Ügyosztálya felügyelete mellett a Városligeti Műjégpálya Intézmény és az adidas Budapest Kft.

A pályázat célja: A középiskolás korú tanulók (14-18 év) sportolásának segítése, az intézményi aktív sportélet elismerése és továbbfejlesztésének ösztönzése. A „50 legsportosabb” fővárosi középfokú oktatási intézmény kiválasztása.

A pályázati keretösszeg: Az oktatási intézmények számára összesen 20.000.000 Ft értékű sportfelszerelés, melyhez a Fővárosi Önkormányzat 10.000.000 Ft-al az adidas Budapest Kft. 10.000.000 Ft-al járul hozzá.

Pályázati támogatás feltétele:
A programra kizárólag középfokú oktatási intézmények pályázhatnak a 14-18 év közötti korosztályú diákok részvételével.

A pályázaton elnyerhető támogatás:
A középfokú intézmények közötti pontversenyben az első 50 helyen végzett iskola számára iskolánként 400.000 Ft értékű „Budapest-adidas Utalvány” kerül kiosztásra, mely utalvány az adidas Budapest Kft. által megadott terméklistából (8-10 termék, pl.: melegítő. póló, sportnadrág, táska, mez, labda stb. ) válaszható ki. A pályázati keretösszegen túl az adidas költségére az első 10 helyezett intézmény 2-2 testnevelője (összesen 20 fő) aktív munkája elismeréseként adidas spotfelszerelésben (melegítő, sportcipő) részesül.

A pályázat értékelési szempontrendszere:

  • Az intézmény tanulói létszámához viszonyított ISK (vagy DSE) taglétszáma; A megszerezhető pontszám: 20 pont
  • Az intézménynek – a 2009/2010.évi tanévben – a csapat kerületi, budapesti és országos diákolimpiai versenyeken elért eredményei (maximum 12 pont) és az egyéni kerületi, budapesti, országos diákolimpiai versenyeken elért eredményei (maximum 8 pont).; A megszerezhető pontszám: 20 pont
  • Az intézményben a tanórán kívüli előre meghirdetett rendszeres sportfoglalkozások értékelése a sportfoglalkozások heti óraszámának, a résztvevők létszámának és a sportági kínálatának figyelembevételével. A megszerezhető pontszám: 25 pont
  • Az intézményből a sportegyesületekben (nem ISK-ban és DSE-ben) aktívan sportoló játék, vagy versenyengedéllyel rendelkező versenyzők létszámának figyelembevétele. A megszerezhető pontszám: 15 pont
  • Az intézmény tanulóinak aktív részvétele a Fővárosi Önkormányzat kiemelt nagyrendezvényén a 2010. évi VI. Szigeti Sportvarázs próbáin illetve csapatversenyein (maximum 15 pont) valamint a 2009. évi Kegyeleti Váltófutáson (maximum 5 pont). Részletek a www.szigetisportvarazs.hu illetve a www.bpatletika.hu web oldalon lesznek megtalálhatók.

A megszerezhető együttes pontszám: 20 pont
A megszerezhető maximális pontszám: 100 pont

A pályázatot az erre a célra rendszeresített adatlap hiánytalan, értelemszerű, olvasható kitöltését követően kell benyújtani 2 példányban személyesen (hétfő-csütörtök 9-16 óráig, péntek 9.00-13.00 óráig) a Főpolgármesteri Hivatal Sport Ügyosztályára (1053 Budapest, Curia u. 3. IV ½. emelet) és meg kell küldeni elektronikus formában a sporttitkarsag@budapest.hu e-mail címre.

A pályázat beadási ideje: 2010. június 7-től június 21-ig délután 15 óra

A beadási határidő után benyújtott, továbbá a formailag hibás, hiányos, vagy az elbírálásra alkalmatlan, illetve valótlan adatokat tartalmazó pályázatokat a pályázat bonyolítója nem fogadja el. Az így benyújtott pályázatokat elbírálás nélkül érvénytelen pályázatnak kell tekinteni.

Hiánypótlásra lehetőség nincs!

Letölthető dokumentumok:

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap

A pályázati adatlapok letölthetők a www.budapest.hu és www.mujegpalya.hu lapokról.

A pályázatok elbírálását követően a Fővárosi Önkormányzat Városligeti Műjégpálya intézmény, a Főpolgármesteri Hivatal Sport Ügyosztálya és az adidas Budapest Kft a pályázat eredményéről és az elismerések átadásának helyéről és időpontjáról a pályázatért felelős személy e-mail címére küldött levelében –értesíti a pályázó intézményeket 2010. szeptember 10-ig.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető:

Szabó László vezető főtanácsostól
Telefon: 318-1638, 318-1547,
e-mail: lszabo@budapest.hu

A támogatott pályázók nevét közzétesszük!

A pályázat kiírója a leadott Pályázati Adatlapon szereplő adatokat a helyszínen, előzetes időpont egyeztetés után jogosult ellenőrizni.

Forrás: http://www.mujegpalya.hu/