palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

SZAFT 2011 animációsfilm versenyfelhívás

szaft 2011Ugyan még le sem zárult az animációs filmek nevezése a KAFF-ra, mi máris újabb versenyprogramot hirdetünk: a 2009-es fesztiválhoz hasonlóan idén is lesz SZAFT, azaz a Szabad Animációs Filmkészítők Találkozója! A KAFF másodéves kísérőrendezvényére idén is a nem szakmabeli animációs filmkészítők alkotásait várjuk.

Nevezési határidő: május 30.

SZAFT 2011
2. szabad animációs filmkészítők találkozója
2011 Június 15-18 Kecskemét

A KAFF Kecskeméti Animációs Filmfesztivál szervező bizottsága és a VÁKUM Városi Kulturális Mozgalom Egyesület pályázatot hirdet, animációs filmkészítők számára.

A nemzetközi filmfesztivál kísérőrendezvényeként, idén már második alkalommal megrendezendő kecskeméti SZAFT-ra bármely független alkotó nevezheti bármely animációs technikával készült filmjét. A nevezett alkotásoknál tartalmi és időbeli korlát nincs, azonban vallási-, nemi- és etnikai megkülönböztetésre, illetve erőszakos cselekedetekre buzdító filmeket a rendezvényen nem vetítünk.

A versenybe kerülő filmeket három tagú szakmai zsűri bírálja el, az általuk kiválasztott 3 legjobb alkotás díjazásban részesül.

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

Nevezési határidő: 2011 május 30.

Web: http://vakum.hu/szaft-ii

Filmedet ftp-n keresztül töltheted fel. Jelszóért és címért jelentkezz be nálunk a szaft@vakum.hu címen.

A rendezvény a KAFF alatt, 2011 június 16-18. között kerül megrendezésre Kecskeméten, a Szigmában. Június 15-tol az MKA Magyar Képregény Akadémia kiállításait nézhetitek meg a helyszínen és egy workshopon is részt vehettek.

Forrás: http://vakum.hu/szaft-ii/