palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Számítógépen innen és túl rajzpályázat

Mit tanítanál meg a szüleidnek a számítástechnika világából? Szerinted ők mire használják a számítógépet, az internetet a munkahelyükön? Küldd el nekünk rajzban vagy képregényben! A legjobb rajzokat értékes ajándékokkal jutalmazzuk. „Számítógépen innen és túl” – országos rajzpályázat 10-15 éves diákoknak

 

Beküldési határidő:  2012. április 30.

Pályázhatnak: 10-15 éves diákok

Pályamunka: Rajz vagy képregény. 1 db, A4 méretű oldal, színes rajzeszközökkel (filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, pittkréta; akvarell vagy temperafesték) elkészítve.

Pályázati részvétel: A pályázaton minden 10-15 éves tanuló részt vehet, aki pályaművét beszkennelve feltölti  az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (továbbiakban IVSZ) által tulajdonolt született informatikus weboldalon (www.szuletettinformatikus.eu/hu/rajzverseny/palyamuvek-bekuldese), vagy postai úton eljuttatja hozzánk egy példányban, IVSZ központi címére: MBC Business Center, 1012 Budapest, Vérmező út 4.

Amennyiben postai úton juttatja el hozzánk, a borítékon ez szerepeljen: „Számítógépen innen és túl”

A levél tartalmazza a pályaművet, a pályamű címét, a pályázó nevét, életkorát, értesítési címét (lakcím és e-mail cím), iskolája nevét és címét.

Minden pályázó csak egy pályaművel vehet részt a versenyen.

Értékelés: A beérkezett rajzokat háromtagú zsűri bírálja el, melynek tagjai informatikai vállalatok munkatársaiból kerülnek ki. A legötletesebb és egyúttal a legszebben rajzolt, festett műveket díjazzuk.

Emellett közönségszavazásra is sor kerül. A beérkező rajzokat folyamatosan közzé tesszük a www.szuletettinformatikus.eu oldalon, ahol a legjobb rajzokra lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott rajz közönségdíjban részesül.

A közönségszavazatokat 2012. április 15 – május 15. várjuk a weboldalon/facebook-on.

Díjazzuk azt az iskolát is, ahonnan a legtöbb rajz érkezik be.

Díjazás

  • 1. díj: egy iPad 2 készülék
  • 2. díj: Samsung Galaxy Gio okostelefon
  • 3. díj: egy Virus Buster vírusirtó szoftver, és egy laptop párna
  • Közönségdíj: Samsung Galaxy Y okostelefon

Legtöbb rajzot beküldő iskola díja: 1 éves, 100 gépre érvényes VirusBuster iskolai csomag

Eredményhirdetés

Zsűrizés: A beérkezett rajzok közül május 15-ig választjuk ki a díjazottakat, akiket a megadott elérhetőségeken értesítünk. A nyertesek névsorát és a nyertes pályamunkákat a www.szuletettinformatikus.eu oldalon tekinthetik meg ugyancsak május 15-től.

Jogi feltételek: A pályázat benyújtásával a pályázó, illetve törvényes képviselője hozzájárulását adja ahhoz, hogy az IVSZ az általa kiválasztott műveket közzétegye,  az IVSZ által kezelt honlapokon (www.ivsz.hu, www.szuletettinformmatikus.eu), a facebook-on. Valamint beleegyeznek abba, hogy az IVSZ bármilyen saját rendezvényén kiállítsa a pályaműveket.

A pályázaton történő részvétellel a pályázó, illetve törvényes képviselője továbbá hozzájárulását adja ahhoz is, hogy az IVSZ – a pályázaton történő részvétel, illetve ha a pályázaton sikeresen szerepel, a mű felhasználása céljából – személyes adatait – a célhoz szükséges mértékben – kezelje.

A pályázaton történő részvétellel a pályázó, illetve törvényes képviselője tudomásul veszi és kifejezetten elfogadja a pályázati kiírás feltételeit.

További Információ

Heilingbrunner Klára
hklara@ivsz.hu
70/392-20-48