palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szardínia fotópályázat 2009

szardiniaMint minden évben, úgy idén is meghirdetjük fotópályázatunkat azon utazóközönség körében, akik szardíniai utazásaik közben megannyi élményt átélve arra is törekedtek, hogy megpróbálják elkapni a legjobb pillanatokat, megörökíteni a Szépséget, s ily módon egy kicsit megállítani, fény-képekbe zárni a tovasuhanó időt. Amennyiben szeretnél résztvenni idei fotópályázatunkon, és megnyerni a kategóriánkénti első helyezetnek járó tizenötezer forintos utazási utalványt, még elküldheted az előző években készült bármilyen szardíniai utazáson készített fotóidat a következő feltételek szerint:

Nevezni: 3 kategóriában, kategóriánként maximum 3 db képpel lehet.
Kategóriák: 1. Tájkép, 2. Fauna – flóra, 3. Ember a tájban
Digitális fotók esetén a fotókat méretezés és átalakítás nélkül küldd el info@szardinia.info.hu címre.

A www.szardinia.info.hu oldalra folyamatosan kerülnek fel a pályázatokra beadott képek, melyekre két fordulóban adhatják le szavazataikat az oldalra látogatók.

Az első forduló 2009. április 01-én 0.00 órától május 01-én 24.00 óráig tart, mely időszak alatt az első hat legtöbb szavazatot kapott fotó jut tovább a döntőbe.

A második forduló 2009. május 01-én 0.00 órától május 12-én 24.00 óráig tart. Május 13-án már csak az első három helyezett fotó marad az oldalon.

A nevezni kívánt képeiteket mielőbb juttassátok el a megjelölt e-mail címre, ezután indulhat a szavazás!

Kategóriánként az első helyezett egy 15.000.-Ft értékű utazási utalványt nyer, melyet a www.szardinia.info.hu oldalon meghirdetett, illetve az utalványon szereplő utazási irodák valamely szálláshelybérlet részvteli díjába használható fel. A második és harmadik helyezettek szardíniai ajándéktárgyakat (kerámia váza, borok, mirtuszlikőr stb.) nyernek.

Az utazási utalvány nem ruházható át más személyre, és a megjelölt határidőig fel kell használni, a határidőn túl érvényét veszti!

A szardinia.info.hu fenntartja a jogot, hogy a pályázatra benevezett képeket megtartsa és azokat a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül szabadon felhasználhassa!

Mindenkinek nagyon jó fotózást és remekül sikerült képeket kívánunk!
(www.szardinia.info.hu)

linkek: Eger látnivalók Bécs utazás Budva Lengyelország nyaralás