palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szarvasi Mini Magyarország osztálykirándulás pályázat

A szarvasi Mini Magyarország pályázatot hirdetett az ország középiskolás osztályai számára, amelynek fődíja egy 250 000 forint értékű osztálykirándulás Szarvasra.

A nevezők a szarvasi Mini Magyarország makettparkban található makettépületek eredetije előtt készült osztályképpel, vagy a makettparkban található épületek bármilyen kreatív megjelenítését is tartalmazó osztályképpel pályázhatnak. Lehet ez az osztály tagjai által közösen készített kép, az osztály tagjai által közösen, bármilyen anyagból elkészített makett, vagy az épületek más kreatív megjelenítési módja, amely az osztályképen megjelenik. A legtöbb „lájkot”  megszerző osztály negyedmillió forint értékű osztálykirándulást nyer Szarvasra.

  • Mit kell tenniük a nevezőknek?
  • Készítsenek és küldjenek be a szarvasi Mini Magyarország makettparkban található makettépületek eredetije előtt készült osztályképet, vagy a makettparkban található épületek bármilyen kreatív megjelenítését is tartalmazó osztályképet. Lehet ez az osztály tagjai által közösen készített kép, rajz, stb., az osztály tagjai által közösen, bármilyen anyagból elkészített makett, vagy az épületek más kreatív megjelenítési módja, amely az osztályképen megjelenik.
  • Az érvényes nevezés feltétele a játékba nevezett fotó mellett a pályázó neve, az osztályképen szereplő osztály iskolájának neve, az osztály évfolyama, az osztály jele (pl.: 3/A), a pályázó értesítési e-mail címe és telefonszáma megadása, valamint a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldal kedvelése.
  • A Szarvasi Mini Magyarország makettpark makettjeinek listája a következő linken érhető el: http://www.minimagyarorszag.hu/makettek
  • A pályázók 2013. október 11-től 2013. november 1-én 24.00-ig küldhetik be nevezéseiket az info@minimagyarorszag.hu e-mail címre. A beküldött fotók a nevezett intézmény és osztály megjelölésével felkerülnek a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldalra.
  • A fotókra 2013. november 2-án 00.00 órától 2013. november 15-én 24.00-ig lehet szavazni. Az érvényes szavazatok leadásának feltétele a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldal kedvelése. A nyertes az az osztály lesz, amelyik fényképére a legtöbb „like”, azaz kedvelés érkezik a közösségi oldalon. A szavazók buzdítása az oktatási intézmény, a nevezett osztály, a tanulók, rokonaik, ismerőseik feladata.

A nyeremény: Osztálykirándulás Szarvas városába bruttó 250 000 forint értékben, amely magába foglalja a szállást, a belépőjegyeket az ország legnagyobb arborétumába, a Szarvasi Arborétumba és az ország egyetlen interaktív makettparkjába, a szarvasi Mini Magyarország Makettparkba, a Tessedik Sámuel Múzeumba, a Szárazmalomba, a Katalin II. sétahajó útjára. Tartalmazza emellett a nyertes osztály és azok kísérőinek étkezését maximum 40 főig (első nap: ebéd, vacsora, második nap: reggeli). A nyereményt a nevezett osztályképen szereplő és a pályázó által a pályázatban megjelölt osztály használhatja fel. A nyeremény, azaz az osztálykirándulás 2014 áprilisától a tanév végéig bármelyik egyeztetett időpontban beváltható.

További információ a pályázattal kapcsolatban:

Telefonon: +36 30 297 2043
E-mailben: info@minimagyarorszag.hu