palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szellemkép Szabadiskola ösztöndíj

A Szellemkép Alapítvány pályázatot ír ki fiatal fotográfusok és teljesen kezdők számára. A sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50%-os tandíjtámogatását a Szellemkép Szabadiskola 2013 februárjában induló fotográfus képzésére, amelyet összesen 4 személynek ítél oda a kuratórium: Pályi Zsófia fotográfus; Fejér János fotográfus, Fuchs Lehel fotográfus, operatőr a Szellemkép Szabadiskola művészeti vezetője.

A jelentkezés feltétele: betöltött 17 év .

A jelentkezők elektronikus úton max 450 KB méretű max 15 képből álló portfoliót küldhetnek be, mely őket és az általuk képviselt szakmai tudást reprezentálja. Fekete fehér és színes anyagot egyaránt elfogadunk. Ugyanakkor linkeket, feltöltőoldal hivatkozásokat és a megadott méretnél nagyobb nézőképeket nem veszünk figyelembe. A pályamunkákhoz rövid szakmai önéletrajzoz kérünk. A beérkezett pályamunkák alapján a kuratórium tagjai válogatnak, majd érteítést küldünk  azoknak akiket személyes beszélgetésre és portfoliókonzultációra behívunk. Az ösztöndíjak odaítéléséről ezután
döntünk.

Az ösztöndíjkonzultációnk, egyben a felsőbb évfolyamokra jelentkezők számára felvételi, az érdeklődők számára nyílt nap, ahol feltehetik kérdéseiket, alkalmuk nyílik betekintést nyerni az iskola módszereibe, meismerkedhetnek az iskola tanáraival, és az egyes szintekre jelentkezők szakmai színvonalát is viszonyítani tudják. A konzultáció részben csoportosan, részben egyénileg zajlik.

A pályázat beküldésének határideje 2013. január 24. 14 óra. A kiértékelés és elbeszélgetés a beküldést követően egy héttel lesz, a pályázókkal személyes kapcsolatfelvétel történik.

A beérkező munkákat a következő e-mail címre várjuk:
szellemkep.palyazat@gmail.com
(a levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2013 tavasz)

www.szellemkep.hu

http://www.szellemkeponline.hu/

Noivalto-Fesztival_2023