palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szuper márkáim világa-az én márkavilágom reklámfilm pályázat

superbrand pályázatLegyél a kedvenc márkád reklámfilm rendezője! Rendhagyó kreatív pályázatot hirdet a Superbrands Magyarország. „Szuper márkáim világa – az én márkavilágom” címmel egyedülálló reklámfilm pályázatot hirdet a Superbrands Magyarország. A pályázóknak egy 30 másodperces videofilmet kell készíteniük kedvenc márkájukról, amelyben eredeti módon fogalmazzák meg, miért pont az adott márkát tartják a legszuperebbnek. A pályaműveket a hazai reklámszakma grémiumából álló szakmai zsűri értékeli, és a legjobbaknak lehetőségük nyílik szakmai ösztöndíjasként részt venni a Superbrands programban. A nyertes filmet 2010. december elején, a Superbrands díjátadó gálán mutatják be a nagyközönségnek.


A márka, ahogy a fogyasztó látja
A Superbrands Magyarország fontosnak tartja azoknak a márkáknak az elismerését, amelyek kiemelkedő sikereket érnek el márkaépítésben, vagy termékeik figyelemfelkeltő megjelenésében. A mostani kezdeményezés célja, hogy a nagyközönség bevonásával megmutassa a márka és a szakma képviselőinek, valamint az érdeklődő közönség számára, hogy mit jelent a kedvenc márka a fogyasztóknak, és hogy ők hogyan fogalmaznák meg mindezt egy reklámfilmben.

A versenyen bárki részt vehet, korhatárra való tekintet nélkül, egyénileg, vagy maximum 3 fős csoportban. A pályázati anyagokat 2010. július 1. és 2010. október 31. között várják a szervezők, melyet, regisztrációt követően lehet feltölteni a Superbrands Magyarország honlapjára, a www.superbrands.hu/palyazat aloldalra, vagy DVD-n eljuttatni a Superbrands Magyarország címére (1061 Budapest, Király utca 16.).

Beküldési határidő: 2010. október 31.

Szuper „reklámfilm rangadó” értékes nyereményekért

A márkák legnagyobb rajongóitól maximum 30 másodperc hosszú, legfeljebb 200 MB méretű anyagokat várnak. Az értékelésnél a legfontosabb szempont az ötlet eredetisége lesz, de emellett pontozzák majd a márka Superbrands címének, vagyis a többi márkához képest kiemelt státuszának kommunikációját, az üzenet érthetőségét, és a technikai megvalósítás is.

Mivel szuper márkákról van szó, a pályázat kiírói semmit nem bíznak a véletlenre: a zsűrit is a szakma prominens személyiségei alkotják: elnöke Herendi Gábor rendező, tagjai: Aczél László (Young & Rubicam ügyvezető igazgató, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének elnöke), Fazakas Péter (rendező), Peták Nóra (producer, Pioneer Pictures) és Szigeti Péter (főszerkesztő, Kreatív Magazin).

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a premierre a nagy hagyománnyal rendelkező, exkluzív Superbrands Gálán kerül sor 2010 végén, ezzel egyidejűleg pedig a szervezők program oldalán is közzéteszik a nyertes művet.

A legjobb film rendezője
fél éven keresztül ösztöndíjas szakmai gyakornokként a Superbrands Magyarország reklám- és PR-filmese lesz, ahol a legkiemelkedőbb márkákkal dolgozhat együtt.
A második helyezett
egy hónapos szakmai gyakorlaton vehet részt hazánk egyik vezető filmkészítő cégénél, a Pioneer Pictures-nél.
A bronzérmes alkotót pedig egy kétszemélyes belépővel jutalmazzák, amellyel rész vehet a 2011-es Arany Penge fesztivál gáláján, a kreatív szakma egyik legnagyobb hazai rendezvényén.

Letölthető dokumentumok
jelentkezesilap.doc

További információk a pályázatról:
www.superbrands.hu/palyazat
palyazat@superbrands.hu

További sajtóinformáció:
Horváth Eszter
Sensation PR
horvath.eszter@sensation.hu
+36.30.630.64.37

Iványi Orsolya
Sensation PR
Ivanyi.orsolya@sensation.hu
+36.30.630.64.19