palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tájfutás, a családi zöld sport filmpályázat

Az MTFSZ Marketing és Kommunikációs Bizottsága a sportág új szlogenje szellemében a 2012-es évre pályázatot ír ki a tájfutást népszerűsítő kisfilm készítésére „Tájfutás, a családi zöld sport” címmel. A pályázat célja: Egy olyan népszerűsítő kisfilm megalkotása, amellyel felkelthető a tájékozódási futás sportág iránti érdeklődés.

100.000 Ft a fődíj.

A filmmel kapcsolatos tartalmi elvárások:

  • témájában harmonizáljon a címben megadott szlogennel
  • mutassa be sportágunk szépségeit
  • stílusában legyen fiatalos, lendületes („cool”)

A filmmel kapcsolatos tartalmi elvárások:

  • HD vagy HDV felbontás (720p / 1080p),
  • maximum 5 perc hosszúság a témára vonatkozóan,
  • a film végén stáblista, illetve a filmben megjelenített versenyek felsorolása.

Fontos kritérium, hogy díjazást csak olyan film érhet el, amelynek alkotója rendelkezik a felhasznált nyersanyagok eredeti példányával. Így tehát csak saját forgatási anyag használható fel. Narráció és felirat szabadon választható, készíttethető.

Beadási határidő: 2012. szeptember 30. 

Cím z.szlavik@gmail.com (lehetőleg dropbox-os link formájában)

Az értékelés:A filmeket beküldésük után a Bizottság feltölti a Youtube-ra, ahol azok véleményezhetőek lesznek. A döntést a Bizottság tagjai fogják meghozni 2012. október 15.-ig egy külső (tájfutást nem ismerő) referencia csoport bevonásával, figyelembe véve a Youtube-on megjelenő hozzászólásokat is.

A díjazás: Annak érdekében, hogy a videózással kacérkodó, tájékozódási sportot űző társaink nagyobb kedvet kapjanak a pályaművek elkészítéséhez, a Bizottság 100.000 Ft jutalmat ajánl fel. A díj kiosztható 1 pályamunkára is, de akár 3 pályamű között is megosztható, erről a Bizottság a beérkezett pályázatok értékelése során fog dönteni.

Forrás: http://mtfsz.hu/