palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TÁMOP 6.2.2. Képzési programok az egészségügyben foglalkoztatottak számára, hiányszakmák képzése, kompetenciafejlesztés

umft pályázat2,2 milliárd forintra pályázhatnak az egészségügyi intézmények a munkatársaik képzésének, továbbképzésének a támogatására – európai uniós forrásból. A pályázat keretében uniós támogatás nyerhető a szükséges kompetenciákat biztosító felső- és középfokú szakképzések, szakirányú továbbképzések, valamint a már meglévők mellé új szakképesítések megszerzésének a finanszírozására.

A pályázat keretében a pályázó intézmények teljes vagy részmunkaidős munkatársai, illetve a pályázat benyújtásakor gyesen és gyeden lévő, határozatlan idejű munkaviszonnyal rendelkező munkavállalói OKJ-s vagy akkreditált képzési programokon való részvételének díjára igényelhető támogatás. A pályázó intézmények e képzések lebonyolítására külső, piaci szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

E konstrukcióra a közfinanszírozott egészségügyi szakellátást végző járó- illetve fekvőbeteg-szakellátó intézmények, a közfinanszírozott mentési tevékenységet ellátó szervezetek, betegszállító szervezetek, háziorvosi szolgálatok, otthoni szakellátást nyújtó szolgáltatók pályázhatnak. A pályázásra jogosultak köre részletesen a pályázati dokumentációban található meg. Fontos, hogy e pályázat keretében a Közép-magyarországi régióban megvalósuló projektek nem kaphatnak támogatást!

A pályázaton elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összege 2 millió és 50 millió forint között lehet. A támogatás mértéke a projekt összes elszámolható összes költségének 100 %-a.

A pályázatokat 2009. július 27. és 2009. október 30. között lehet benyújtani.
(nfü)

Kapcsolódó dokumentumok

  • TÁMOP-6.2.2/A/09/1 Képzési programok az egészségügyben foglalkoztatottak számára, hiányszakmák képzése, kompetenciafejlesztés
  • TÁMOP-6.2.2/AKMR/09/1 Képzési programok az egészségügyben foglalkoztatottak számára, hiányszakmák képzése, kompetenciafejlesztés