palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Te vagy az én emberem! pályázat diákoknak

Magyar lapkiadók egyesülete pályázatA Magyar Lapkiadók Egyesülete pályázatot hirdet Te vagy az én emberem! címmel interjúkészítésre 6-14 éves diákoknak.


Várjuk azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik kedvet éreznek kielégíteni kíváncsiságukat egy felnőtt iránt úgy, hogy újságban megjelentethető interjút is készítenek vele.

Mi létrehozzuk a személyes kapcsolatot a kiválasztott személlyel, a kisdiák pedig faggathatja az interjúalanyt kénye-kedve szerint, majd megörökíti a beszélgetést írásban, amit nyomtatásban megjelentetünk a lapokban.

A pályázat kétfordulós

  • Az első fordulóban a (neves szerkesztőkből álló) zsűri kiválasztja a pályázatok közül azt a hármat, amelyet a legérdekesebb/értékesebb tervnek ítél.
  • A második fordulóban a bizalmat kapott három kisdiák megírja a maga interjúját, mi azt megjelentetjük
    2011. május 14-én, és az aznapi budapesti Sajtófesztivál Vörösmarty téri rendezvényének délelőtti közönsége és az internetes szavazók (www.olvasasraneveles.hu) pedig eldöntik, ki a végső győztes.

Díjazás: Az első fordulóban kiválasztott három kisdiák (szüleivel vagy pedagógusával) 2011. május 13-14-én a magyar sajtó vendége Budapesten – szakmai programokat és teljes kényelmet kínálunk, a szállást a Travelweb Kft. biztosítja.

Jelentkezés
A pályázatra a pályázati lapon lehet jelentkezni, amely eligazítást nyújt az interjúalany kiválasztásához is. Kérjük, hogy a pályázati lapot minden esetben írja alá szülő/gondviselő, hozzájárulását adva a kiskorú személynek a pályázaton való részvételéhez. Szülő/gondviselő aláírása nélkül a pályázaton való részvétel nem lehetséges.

A pályázat eredményével kapcsolatban jogi út igénybevétele nem lehetséges!
A Kiíró a pályázat lebonyolításában fönntartja magának az esetleges változtatás jogát.

A pályázati űrlapot megtalálja a www.mle.org.hu és a www.olvasasraneveles.hu honlapon:

Letöltések:

Pályázati űrlap [Pályázati felhívás és űrlap – Te vagy az én emberem 2011] 76 Kb

Információt kérhetnek a 06-1/212-5025-ös, a 06-30/343-3915-ös telefonszámon és az mle@t-online.hu vagy a bakuraemilia@t-online.hu e-mail-címen.

Határidő, postacím

A pályázatokat postai úton, ajánlott levélben kérjük eljuttatni 2011. április 18-áig:

Te vagy az én emberem!
Magyar Lapkiadók Egyesülete
1016 Budapest, Naphegy tér 8.

A Magyar Lapkiadók Egyesülete vállalja a pályázat lebonyolításának teljes költségét, köztük az interjúkészítők (és diákonként 1 kísérője) utaztatását, ellátását.

Forrás: www.olvasasraneveles.hu