palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Telefonközpont fejlesztési pályázat a KKV szektornak

opennetworksEgy hazai telekommunikációs vállalkozás – az Opennetworks Kft. – ingyenes készülékekkel támogatja a KKV szektort a legmodernebb telefonközpontok bevezetésében.

Mi a pályázat célja és tárgya? Európában öt cégből egy felhő alapú technológiát használ. A telekommunikációs megoldások esetén az IP alapú technológiával egy vállalkozás nagyon sok időt, energiát, pénzt tud spórolni, akár 30-70 %-al is csökkenhetnek az irodai telekommunikációs költségek.

Az Opennetworks Kft. egyedülálló pályázati lehetőséget indít a 2-20 főt foglalkoztató kisvállalkozásoknak. Ennek keretében az IP átálláshoz szükséges telefonkészülékeket ingyenesen bocsátja a kisvállalkozások rendelkezésére és azok árát nem építi be a szolgáltatási díjakba sem. Így a pályázat nyertesei a teljes IP átállást beruházási költségek nélkül valósíthatják meg.

Milyen előnyöket biztosít a pályázat?

Sokan úgy gondolják, hogy a mobiltelefónia ad választ a jövő üzleti kihívásaira. Az NMHH éves piactanulmánya szerint 2014-ben a 10 főnél többet foglalkoztató vállalkozások 77%-a nélkülözhetetlennek tartja a vezetékes elérést, 97%-uk rendelkezik vezetékes telefon előfizetéssel. A vezetékes telefon tehát nélkülözhetetlen a közepes és nagyobb vállalatok esetében, ugyanakkor a KKV szektor legkisebb szereplői esetében is nehezen elképzelhető nélküle, hogy a vállalkozást komolyan vegyék.

Az IP alapú telekommunikáció elsősorban a KKV szektorban biztosít egyedülálló lehetőséget a jövő igényeinek megfelelő telekommunikációs infrastruktúra megvalósítására, hiszen itt számít legjobban, hogy nincs szükség drága alközpont beszerzésére, illetve, hogy a felhő alapú alközponti megoldások rugalmasan bővíthetők.

A kisvállalkozásokat sokszor az tartja vissza a megoldástól, hogy a korszerű IP telefonkészülékek beruházása megterheli a költségvetést. EU-pályázati forrásokból az ilyen beruházás nehezen finanszírozható, mert EU-mércével mérve kisösszegű. Erre jelenthet most megoldást az Opennetworks Kft. ingyenes készülékpályázata.

Kik pályázhatnak? 2-20 főt foglalkoztató, vagy 2-20 fő vezetékes telefonos elérhetőségét igénylő magyar kis- és középvállalkozások.

Mire lehet pályázni? Az igényelt mellékek számával megegyező számú Cisco SPA303G2 VoIP telefonkészülékre a kapcsolódó IP alközponti (VIPeX) szolgáltatáshoz.

Meddig érvényes a pályázat? A pályázat a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. december 31-ig érvényes.

További információk a készülékpályázatról

  • Készülékpályázati lehetőség a meghirdetéstől a készlet erejéig érvényes.
  • A készülékeket minden olyan magyar vállkozás számára biztosítjuk, akik a pályázati időszakban IP alközpont (VIPeX) szolgáltatást igényelnek és megfelelnek a bírálati feltételeknek. Infomációk a VIPeX szolgáltatásról: http://www.opennet.hu/szolgaltatasok/vipex-virtualis-ip-alkozpont/
  • A készülékek használatához – a VIPeX szolgáltatás havidíján felül – semmilyen további költség nem kapcsolódik.
  • A készülékek ára nem kerül beépítésre a szolgáltatás havidíjába. A készülékpályázathoz egyedi, kedvezményes VIPeX szolgáltatási csomag kapcsolódik.
  • A szerződéses időszakban az előfizetői szerződésben foglaltakon kívül semmilyen további kötelezettséget nem kell vállalni az ingyenes készülékek fejében.
  • A szerződött ügyfelek hozzájárulásukat adják, hogy a pályázattal kapcsolatos referencia és PR anyagokban nevük megjelenjen.
  • Az igénybe vehető készülékek száma korlátozott, a bírálat és szerződéskötés bejelentkezési sorrendben történik.

Kiíró:   Opennetworks Kft.

opennetworks

Részletek: www.opennet.hu/keszulekpalyazat vagy a pályázattal kapcsolatos részletekért hívja a +36-1-999-6060-as telefonszámot.