palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TÉR-KÉP makett-pályázat

Készíts makettet a Velencei Építészeti Biennáléra!  A Műcsarnok makett-pályázata 6-18 évesek számára. Együttműködő partner: kultúrAktív Egyesület. A Műcsarnok általános- és középiskolások számára pályázatot hirdet, melynek témája az építészet. A pályázat a 13. Velencei Nemzetközi Építészeti Kiállítás magyar pavilonjában megrendezendő  Modell című kiállításhoz kapcsolódik. A projekt kurátorai, Bachmann Bálint és Markó Balázs építészek. A TÉR-KÉP pályázatra beküldött legjobb alkotások helyet kapnak az idei nemzetközi  biennálén, a Magyar Pavilonban.

Pályázati feltételek: A pályázaton részt vehet minden általános- és középiskolás tanuló egyéni és csoportos alkotással egyaránt. A pályázatra szánt makettek méretei nem haladhatják meg a 21 x 21 x 21 centimétert, valamint súlyuk nem lehet több 2,5 kg-nál. A makettet bármilyen anyagból és bármilyen technikával elkészíthetik a pályázók, azonban felhívjuk figyelmüket arra, hogy a pályaműveket olyan technikával kell elkészíteniük, hogy azok a többszöri szállítást is kibírják sérülés nélkül.

A pályaműveket a Műcsarnokba kell beküldeni vagy személyesen beszállítani.

Cím: Műcsarnok – 1146 Budapest, Dózsa György út 37.

Személyesen 2012. május 14-én és 15-én 9-16 óráig lehet behozni a Műcsarnokba az alkotásokat, melyeket a hátsó portánál veszünk át.

A makett alján vagy a csomagoláson kérjük, tüntessék fel a pályázó és a kapcsolattartó nevét, címét és e-mail címét, a pályázó életkorát valamint hogy melyik iskolában tanul. A beérkezett anyagot a projekt kurátorai, Bachmann Bálint és Markó Balázs zsűrizik. A legjobb alkotásokat a Velencei Építészeti Biennálén való szerepeltetés mellett kiállítási katalógusokkal, Műcsarnok éves belépővel valamint csoportos múzeumpedagógiai foglalkozásokkal jutalmazzuk.

Beküldési határidő: 2012. május 15.

További információ: Szabics Ágnes aszabics@mucsarnok.hu,  telefon: 06 30 410 8582