palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezd meg a jövő tárgyalóját!

Milyen lesz a jövő tárgyalóterme?  –itt a lehetőség, hogy megálmodd, milyen környezetben találkozzanak egymással  egy tudásorientált cég munkatársai. Definiáld újra a tárgyalószoba fogalmát! Tervezd meg, milyen környezet,  belső kialakítás biztosítja, hogy a dolgozók ezt a tárgyalót kedveljék, ne a többi, szokványos hangulatot árasztót? Hogy ide akarjanak menni megbeszélésre, mert ez adja a „wow” érzést, és ez a leginkább környezettudatos helysége az irodaháznak.
KI PÁLYÁZHAT?  Minden MOME-s hallgató  (érvényes hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezni)
MIT KELL TENNI?  Három meglévő  tárgyaló  közül tetszőleges számúra  vizuális koncepcióterveket (látványrajzok, ezek értelmezése, magyarázata) beadni, melynek segítségével átalakítható az a „jövő zöld tárgyalójává”. Olyan  belső  környezetet kell kialakítani, mely  helységtől függően 8-20  ember számára teremt vonzó  közeget megbeszéléshez, közös munkához, egyúttal a leginkább környezettudatos (zöld) tárgyalóhelységgé válik.
BEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. febr. 15. 24:00 óra  (kérjük, legkésőbb febr. 11.-ig jelezd előzetesen részvételi szándékod).
A pályázatok benyújtásának formája: e-mailen keresztül,  mark.arato@sap.com,  és  attila.csik@sap.com  címekre. (A pályázat mellett a pályázó elérhetőségét is kérjük megadni)
NYEREMÉNY: a győztes pályázatot készítő 50 000 Ft pénzjutalomban részesül.
Ami még fontos lehet: 
A pályaműveket beküldők hozzájárulnak, hogy az alkotók nevének feltüntetésével a pályázat kiírója (SAP Hungary Kft. 1030 Budapest, Záhony u. 7.) felhasználhatja a pályaműveket a  jövő tárgyalója program bármily nemű népszerűsítésére.
Győztes pályázat kiválasztása:
A beküldött munkák közül a legjobbakat az SAP irodaházban (1031 Budapest, Záhony u. 7) kiállítják. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy amennyiben a beérkező munkák mennyisége, minősége nem elegendő, eredménytelennek nyilvánítsa a pályázatot.
A győztes pályaműről a szakmai előválogatás után a vállalat munkatársai szavaznak. Az előválogatás főbb kritériumai: újszerűség, ötletesség, megvalósíthatóság, környezettudatossági szempontok, vizuális megjelenítés, tartósság, fenntarthatóság.
A szakmai előválogató zsűrielnöke: Csík Attila, a vállalat facility managere.
A győztes hozzájárul, hogy koncepciója felhasználásával, az SAP ezirányú döntése esetén, a vállalat átalakítja az erre kijelölt tárgyalóhelységét. A győztes pályamunka kidolgozóját 50 000 Ft. pénzjutalommal díjazza a pályázat kiírója, mellyel megvásárolja annak  időbeli  korlát nélküli,  és Magyarországra korlátozott mindennemű felhasználási  jogát.  A Pályázó ehhez kifejezetten hozzájárul.
Eredményhirdetés: 2013. február 26. A győztest e-mailben értesítik.
A győztes nyilvános kihirdetése ünnepélyes fogadáson történik, melyre meghívást kap minden pályázati anyagot beküldő.
A pályázati terveknél három különböző adottságú tárgyaló koncepciótervének megalkotása közül lehet választani, de a pályázók tetszőleges számú tárgyaló koncepciótervével is jelentkezhetnek.
Egy pályázó több, különböző pályamunkával is nevezhet. A tárgyalók új belső koncepciójának kialakításánál figyelembe kell venni annak fizikai adottságait (nyílászárók, mennyezeti vetítő, vetítővászon helye). A termek igény esetén megtekinthetőek a helyszínen. /a termek paraméterei, ill. jelenlegi állapota megtekinthető itt./.
Bővebb információ: Arató Márk 70/3893549, mark.arato@sap.com