palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezz egyedi dekorációt Heineken csomagolásból vendéglátóhelyek részére!

A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. a Design Terminállal együttműködésben pályázatot hirdet, melynek fő célkitűzése, hogy a pályázók a Heineken sörök dobozait, rekeszeit és üvegeit innovatívan fel- illetve újrahasználva szórakozóhelyekre tervezzenek figyelemfelkeltő látványelemeket.

A pályázat célja, hogy a jelentkezők a Heineken dobozos sörének dobozait, a 0,33 literes palack üvegét és/vagy heinekenes sörösrekeszeket használva olyan dekorációs elemeket tervezzenek, melyek kreatívak és innovatívak. Bírhatnak funkcióval is, ez azonban nem elvárás. A látványelem méretét illetően nincs megkötés.

A Pályázat során a Kiíró két győztest hirdet ki: a legjobb „diák” és a legjobb „szenior” is díjazásban részesül.

A legjobb tervek 2013. június 8-án a Central European Fashion Daysen, a Millenáris B-csarnokában mutatkoznak be a nagyközönség és a sajtó előtt. Az elkészült pályaművekből pedig 2013 nyarán kiállítást láthatnak az érdeklődők Budapest szívében, a Design  Terminálban.

DÍJAZÁS

  • A legjobb „diák” pályázó nettó 150 000 forint díjazásban részesül;
  • A legjobb „szenior” pályázó nettó 250 000 forint díjazásban részesül.

A Kiíró mindkét tervet megvalósítja és elhelyezi a hamarosan nyitó „Hello Baby” nevű szórakozóhelyen. A zsűrizés második fordulójába választott pályaművek kivitelezési költségét a Kiíró fedezi. A Kiíró ezeket is elhelyezheti különböző szórakozóhelyeken.

PÁLYÁZAT LEADÁSA, FORMAI KÖVETELMÉNYEK

A pályázaton kizárólag a jelentkezési lap kitöltése és aláírása után lehet részt venni. A pályázat benyújtását követően hiánypótlásra nincs lehetőség.  A határidő után beérkezett pályázatokat a Kiírónak nem áll módjában elfogadni.

A pályázatra benyújtandó dokumentumok:

  • Jelentkezési lap
  • 1 db, maximum 4 oldalas 300-600 dpi-s PDF kiterjesztésű fájl, amely alkalmas nyomtatott változat elkészítésére, és amely az alábbiakat tartalmazza:
  • 3d-s látványtervek a dekorációs elemről, elemekről
  • az ötlet és a felhasználás leírása
  • anyaghasználat leírása
  • látványterv a felhasználásról

A jelentkezési lapot (csapat esetén a konzorciumi nyilatkozatot is) és a pályázati anyagot kérjük az agnes.hegedus@designterminal.hu e-mail címre elküldeni 2013. május 31. éjfélig.

Az e-mail tárgyának kérjük beírni: „HEINEKEN pályázat”.

Letölthető dokumentum

palyazati kiiras

A pályázat kétfordulós. Az első fordulóba beérkezett tervekből a Zsűri kiválasztja azokat a pályamunkákat, melyeket érdemesnek ítél a kivitelezésre. A Zsűri által a második fordulóba választott pályamunkákat a Kiíró kivitelezi, a pályázó pedig rendelkezésre áll a tender során kiválasztott gyártó számára a megvalósítás során. A két győztest a Kiíró a legjobb tárgyak kiállításának megnyitóján hirdeti ki a Design Terminálban.

A második fordulóra a tárgyak beadásának határideje, helye: 2013. augusztus 1., Design Terminál (1051 Budapest, Erzsébet tér 13.)

Pályázattal kapcsolatos további információ:

Hegedűs Ágnes
agnes.hegedus@designterminal.hu
30/441 8750
+36 1 327 7205