palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezz saját babzsák fotelt!

babzsak pályázatA www.5letkozpont.hu internetes oldal országos pályázatot hirdet korosztályi megkötés nélkül. A pályázat témája: Tervezz saját BABZSÁK FOTELT! Amit a babzsákokról tudni érdemes (ha még nem tudnátok): roppant kényelmes és egyedi bútordarab, fiatalos, trendi és sokféle formát ölthet.  A babzsákok dupla huzattal készülnek, a belső huzat tartalmazza a „babot”, mely nem más mint PS gyöngy. A külső huzat levehető, mosható, cserélhető, de formára mindig megegyezik a belső huzattal, ez biztosítja, hogy kedvünkre igazíthatjuk. Az apró gyöngyök fel veszik a test formáját, ott támasztanak pontosan ahol erre szükség van.  A külső huzat készülhet szövetből, pamutvászonból, kordbársonyból és plüssből is.

A pályamunkákkal kapcsolatban elvárás:
a megtervezett babzsák fotel méretarányos legyen, tartalmazza a fontosabb méreteket is (pl:  átmérő, ülőmagasság, teljes magasság) valamint az anyagtípust.  Az elkészült színes grafikai terveket jpeg kiterjesztésben beszkennelve kérjük a mellékelt pályázati adatlappal beküldeni az info@5letkozpont.hu e-mail címre. A pályázatot benyújtók anyagi ellenszolgáltatás nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a beküldött munkák a Bony Design márkanév alatt a későbbiekben megjelenjenek. Csak 1 személyes babzsák fotellal lehet pályázni, több személyes „kanapékat” nem tudunk el fogadni! A babzsák lehet kerek, szögletes, gömb formájú, állatfigurás, nonfiguratív mintás, virágos, vonat vagy autó formájú, alakjának és mintájának csak a fantáziád szab határt!

A beküldött pályázatok felkerülnek honlapunkra, ahol az oldal regisztrált felhasználói választhatják ki a számukra leginkább tetszőt.
A beküldött pályázatok közül a legtöbb szavazatot kapó babzsák fotelt elkészítjük a nyertesnek, ennek értéke közel 50.000.-Ft.
A 2. helyezett egy 15eFt értékű ajándékcsomagot, a 3. helyezett egy 10eFt értékű ajándékcsomagot nyer. A pályázati szakaszban regisztráló felhasználók között szintén ajándékokat sorsolunk ki.

A pályázatok 2010. április 20. és 2010. május 20. között küldhetők be, szavazni az ezt követő 10 napon keresztül lehet (2010. május 21. és 2010. május 30 között).

Eredményhirdetés: 2010. május 31.

A pályázattal kapcsolatban további információ: info@5letkozpont.hu, www.5letkozpont.hu

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás és adatlap