palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Traffic Awards 2011 diák-reklámpályázat

traffic awards 2011 pályázatA Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség Kft. immáron negyedik alkalommal hirdet pályázatot a marketing szakma iránt nyitott egyetemista és főiskolás diákok számára. Várjuk minden olyan – elsősorban marketing, vagy kommunikáció szakos – diák jelentkezését, aki érdeklődik az újszerű, kreatív megoldások iránt, és szeretné megmérettetni tudását, szemléletét, kreativitását a hazai marketing világát meghatározó szakmai zsűri előtt.

Pályázni az alábbi kategóriákban lehet:

 • I. NESCAFÉ 3in1 „Y terv” – avagy a kávézás vonzóvá tétele a fiatalok számára
 • II. Egy „élhető” fesztivál elemei – szolgáltatások és fejlesztések marketinges szemmel
 • III. Új óvszer márka – bevezető kommunikáció BTL és közösségi média eszközökkel

A konkrét briefek a www.trafficbtl.hu/palyazat honlap, pályázati briefek menüpont alatt találhatóak letölthető formátumban is.

A nevezés feltételei
A pályázatra egyéni pályázók, vagy maximum 3 fős csapatok nevezését várjuk. A pályázatban kizárólag egyetemi vagy főiskolai hallgatói jogviszonyban álló, nappali, esti és levelező szakos vagy távoktatásban részt vevő hallgatók vehetnek részt.

A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat.

Letölthető dokumentumok

jelentkezési lap

pályázati kiírás

Nevezni a a Traffic Awards honlapjáról (www.trafficbtl.hu/palyazat ) letölthető Jelentkezési lap kitöltésével lehet, melyet kérünk aláírva visszaküldeni a Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség címére, elfaxolni a +36 1 248-3121-es számra, vagy e-mailben elküldeni a trafficawards@trafficbtl.hu e-mail címre.

A nevezendő pályázati anyagot legkésőbb 2011. március 28-ig kell beküldeni elektronikus formában a trafficawards@trafficbtl.hu e-mail címre. A pályázati anyagokat a szervező megérkezésük után visszaigazolja.

Pályázatok benyújtása

A pályázatokat digitális formában az alábbi e-mail címre kell beküldeni: trafficbtlawards@trafficbtl.hu

Az e-mailben a pályázónak az alábbi adatokat kell megadnia:

 • Név
 • Mobil telefonszám
 • Pályázati kategória, amelyben részt kíván venni
 1. A pályázati anyagokat PowerPoint prezentáció keretében, maximum 20 chart/dia terjedelemben kérjük kidolgozni. Egy e-mail terjedelme nem haladhatja meg az 5 MB-ot.
 2. A pályamunkák tartalmazhatnak fotókat, layoutokat, grafikai látványterveket, valamint kisfilmet, videót (avi vagy mov kiterjesztésben).

Zsűrizés
A pályázatokat a hazai marketing szakma elismert, meghatározó szakemberei értékelik, akik a pályázatok elbírálásánál a kreativitáson túl marketing szakmai szempontokat is figyelembe vesznek.

A zsűri elnöke, Halász Domokos, a Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség ügyvezető igazgatója.

A pályázat eredményhirdetésének időpontja 2011. április 30.

Az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.

Díjak

 • I. kategória győztesének díja: csapatonként 100.000 Ft, valamint csapattagokként Brand Camp belépő
 • II. kategória győztesének díja: csapatonként 100.000 Ft, valamint csapattagokként Brand Camp belépő
 • III. kategória győztesének díja: csapatonként 100.000 Ft, valamint csapattagokként Brand Camp belépő

A további pályázatok rangsorolásra nem kerülnek, a további pályázók díjazásban nem részesülnek.

Az ünnepélyes díjátadásra előreláthatóan 2011 májusában kerül sor a Budapesten megrendezett Brand Camp keretén belül, melyre a nyertesek meghívást kapnak.

További információk

A pályázattal és a nevezéssel kapcsolatos további információk a trafficawards@trafficbtl.hu e-mail, valamint a 06-1-248-3154-es telefonszámon kérhetőek.

Forrás: http://www.trafficbtl.hu/