palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ugródeszka – Társadalmi vállalkozásfejlesztő program

nesst pályázatNESsT és a Badur Alapítvány – Társadalmi vállalkozásfejlesztő program mélyszegénységben élők életminőségének javítását célzó kezdeményezések számára.

Pályázat célja:  a programra olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű közösségeket segítenek, és szeretnének társadalmi vállalkozást indítani, vagy egy már működő és társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani. A jelentkezőktől elvárjuk, hogy elkötelezzék magukat egy komplett üzleti terv elkészítésére és vállalkozási készségeik fejlesztésére.

Pályázók köre: legalább 2 éves releváns tapasztalattal rendelkező alapítványok, egyesületek, nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, valamint még önálló jogi forma nélküli kezdeményezések.

Program főbb ismérvei:

Az Ugródeszka program első, üzletviteli képzést nyújtó szakaszában 5 sikeresen pályázó szervezet vehet részt, amelyek a jelen pályázati felhívásban szereplő kritériumok alapján választunk ki.

A legsikeresebb üzleti tervet elkészítő résztvevő maximum 10.000 euró pénzügyi támogatást kap társadalmi vállalkozása beindításához vagy fejlesztéséhez, valamint a NESsT magyarországi portfóliójának tagjaként 2017. decemberig folyamatos szakmai támogatásban részesül.

A pályázatok beadási határideje:  2015. február 21-ig emailben, apalyazat@nesst.org címre.

Letölthető dokumentum

2016-NESsT_Badur-Palyazati-felhivas

2016 NESsT_Badur Pályázati adatlap

Kapcsolat: Kodó Krisztitna, kkodo@nesst.org

A pályázat elérhetőségeUgródeszka – Társadalmi vállalkozásfejlesztő program