palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Újra lehet pályázni a Nyitva Fesztivál üzlethelyiségeire!

nyitvaMeghosszabbítva! a Nyitva fesztivál helykeresők számára kiírt pályázat beadási határideje 2015. december 22. kedd éjfélig. 

Ismét lehet pályázni a tavalyi nagy sikerű Nyitva Fesztivál üzlethelyiségeire. A programban jelenleg használaton kívüli üzlethelyiségek egy hónapos használatára pályázhatnak  hasznosítási ötleteikkel a projektgazdák.

A tavaly debütáló Nyitva! fesztiválon ingatlantulajdonosok adják át hasznos ötleteket megvalósító projektgazdák számára kiadó helyiségeiket. A programmal mindenki jól jár. A helykereső kezdeményezések,1 hónapra ingyen hozzájuthatnak egy üzlethelyiséghez és ott gyakorlatilag kockázatmentesen kipróbálhatják projektjeiket, az eddig üresen álló üzlethelyiségekbe élet költözik és nagyobb lehetőség adódik arra, hogy akár az aktuális ötletgazdák vagy épp egy másik ötletgazda meg lássa a helységben lévő potenciális lehetőségeket.
A tavalyi program nyertesei közé tartoztak a Placcc Point, a Heinrich stúdió, a Velofetish, a Mozgóképbolt, a Menedék Egyesület és a Múzeumlabor is.

nyitva

A pályázatra a tulajdonosok folyamatosan, de legkésőbb 2016 február 12-ig, a helykereső projektek 2015 december 18-ig jelentkezhetnek a fesztivál honlapján.