palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

V. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmpályázat

topolyaA topolyai Film–Múzeum civil szervezet meghirdeti a 2016. évi V. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmpályázatát 15–35 éves korúak részére.

A pályázat témája: Élet – tér – kultúra (művészeti vagy tudományos megközelítésben).

Az alkotók pályázhatnak egyénileg és csoportosan, egy vagy több filmmel, már meglévő vagy újabb filmmel, digitális technika felhasználásával és Vajdaság tartományban hivatalosan használt nyelven (szerb, magyar, horvát, szlovák, ruszin, román).

A pályázatra elküldött alkotások/munkák lehetőleg HD minőségűek legyenek, DVD-n, SD-n vagy USB-n adhatóak át és legfeljebb 5–15 percesek lehetnek.

A pályamunkákat 2016. július 15-éig kell eljuttatni a következő adatokkal: az alkotó/szerző vezeték- és keresztneve, postacíme, vezetékes vagy mobilszáma, e-mail címe.

Egy adathordozó csak egy alkotást tartalmazhat.

A filmmel kapcsolatban az alábbi adatokat kell elküldeni: a film címe, az alkotó/szerző neve, rendező, forgatókönyv, szereplő(k), operatőr, animáció, vágó (montázs), hang, gyártásvezető és a film elkészítésének éve.

A pályázatra eljuttatott filmeket a topolyai Film–Múzeum civil szervezet által kinevezett háromtagú szakmai bírálóbizottság tekinti meg, értékeli és hozza meg a díjazásra vonatkozó döntését. A szervező fenntartja jogát arra, hogy speciális díjakat is kioszthasson.

Díjak:

  1. díj: 15.000,00 dinár
  2. díj: 10.000,00 dinár
  3. díj: 5.000 dinár

Az alkotásokat/munkákat értéklevélben postán kell eljuttatni az alábbi címre: Film-Múzeum civil szervezet, Egri József Filmfesztivál, 24300 Topolya, Dunavska 8/III.

Kapcsolat: 063/125 99 18 (Celluska Apostolović Márta), film.muz@gmail.com

A legjobb filmeket a 2016. augusztus 5-7. között, Topolyán megrendezésre kerülő IV. Origo Open Fest keretén belül díjazzák és mutatják be.