palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Vállalj be egy áriát! – fellépési lehetőség a a Magyar Állami Operaház World Voice Day 2020 programján

A Hang Világnapja alkalmából a Magyar Állami Operaház 2020. április 16-án fellépési lehetőséget biztosít az Eiffel Műhelyházban.

Szeretettel várjuk olyan énekelni szerető 16-61 évesek jelentkezését, akik szívesen hallatnák hangjukat a Magyar Állami Operaház World Voice Day 2020 programján.

A Magyar Állami Operaház történetében először hirdet bemutatkozási lehetőséget amatőr tehetségek számára. Az előválogatás elektronikus úton beküldött hanganyag alapján történik, a továbbjutókat 2020. március 27-én hallgatja meg a szakmai zsűri Bátori Éva, a Magyar Állami Operaház magánénekese és énekmestere, a WVD szakmai vezetőjének elnökletével, hogy kiválassza a WVD programsorozat 2020. április 16-án 20:00 órakor kezdődő Eiffel műhelyházi hangversenyének fellépőit. A zsűri döntéséről a WVD szervezői 2020. március 31-ig tájékoztatják a jelentkezőket.

A jelentkezés feltétele a jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése a kért mellékletekkel együtt. Csak a jelentkezési határidő végéig beérkező, hiánytalanul kitöltött jelentkezési lapokat áll módunkban elfogadni.

Jelentkezési határidő: 2020. március 16., éjfél

Letölthető dokumentum

Jelentkezési lap

A jelentkezők bruttó 5.000 Ft-os regisztrációs díj ellenében vehetnek részt a válogatáson. Az énekesek a regisztrációs díj befizetését igazoló dokumentum megküldésével regisztrálhatják magukat a 2020. április 16-i rendezvényen való fellépésre.

A kiválasztott énekeseknek egy szabadon választott, a nemzetközi operairodalomból ismert részletet kell majd előadniuk kotta nélkül, eredeti hangnemben, eredeti vagy magyar nyelven. A fellépéshez az Opera biztosít zenei kíséretet.

Szeretettel ajánljuk a nagyközönség figyelmébe is ezt a különleges élményt kínáló zenei eseményt. Éljük át együtt a felcsendülő énekhangokat a Hang Világnapján!