palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

wilio

Valóban gyorsan és egyszerűen szakemberre talál a Wilio segítségével?

Azt hiszem, sokunk rémálma válik valóra, amikor eltervezzük, hogy átalakítjuk a konyhát. Vannak ötleteink, elképzeléseink, már tudjuk, milyen stílusú bútort szeretnénk, már azt is megnéztük, hogy milyen elszívó, hűtő passzolna a bútorhoz és a fal színében is megállapodtunk a férjünkkel vagy éppen a feleségünkkel.

Idáig minden rendben, nem vagyunk stresszesek, hiszen tudjuk, a költségvetés sem sínyli meg, évekig erre spóroltunk.

Nem találunk szakembert

A nehézség és a bonyodalom csak innen kezdődik. Nekiállunk telefonálgatni és minden listán szereplő bútorasztalost felhívunk. A számokat a barátoktól, ismerősöktől kaptuk. Már remegő kézzel és egyre magasabb stressz-szinttel szorongatjuk a telefont és elmotyogunk egy rövid imát, hogy az listán szereplő utolsó szakember ne utasítson el és bólintson rá a munkára. De sajnos csalódnunk kell, mert ő is, mint a többiek, egész évre be vannak táblázva és már sehová sem tudnak bennünket beszuszakolni. Egész éjjel álmatlanul forgolódunk, mert elképzelni sem tudjuk, hogy hová is tűntek a szakemberek? Pedig nem tűntek el, ha felkeressük a Wilio oldalát láthatjuk, hogy szakemberben egyáltalán nincs hiány, csak mi keresgéltünk rossz helyen.

wilio

Mit tegyünk másnap?

Semmiképpen se keseredjünk el. Látogassunk el a www.wilio.hu oldalra és tegyük meg azokat a lépéseket, amelyek végkifejlete egy megálmodott konyhabútor lesz. A Wilio oldalán láthatjuk, hogy az asztalos kategóriában összesen 21895 igazolt és képzett szakemberrel rendelkeznek korrekt árakon. A Wilio segítségével könnyen és gyorsan találhatunk szakképzett munkaerőt a saját környékünkön.

Miután megkönnyebbülve átböngésztük az oldalt, magunkba szívtunk néhány fontos információt, ne bátortalankodjunk tovább, regisztráljunk. Hiszen csak így találhatjuk meg az ideális szolgáltatót, azt a bútorasztalost, aki stílusos és trendi bútort varázsol a konyhánkba.

A projekt vázolása és a szakember kiválasztása

A regisztrációt követően, vázoljuk a projektet. De ne is vázlat legyen ez, hanem részletesen ecseteljük, hogy milyen konyhabútort szeretnénk, hová képzeltük a mosogatógépet, milyen elszívóra gondoltunk, milyen munkalapot álmodtunk meg és milyen bútoranyagból képzeljük el azt a bizonyos konyhabútort. Írjunk le minden extra igényünket és kívánságunkat, csakúgy, mintha személyesen ott állna előttünk a bútorasztalos szakember. Akinek szintén részletesen ecsetelnénk, hogy mit, hogyan is gondoltunk el az új konyhában. Több szolgáltató is érdeklődhet a projekt iránt, de most Ön döntheti el, hogy kit bíz meg a munkával. Most nem Önnek kell szinte könyörögnie, hogy szakítsanak időt a konyhájára, hanem Ön böngészhet a jelentkezők között. Elolvashatja a szolgáltatók adatlapját, megnézheti a visszajelzéseket, egyszóval, mérlegelhet, hogy kit is válasszon.

Ha sikerült megegyeznie a szolgáltatóval, akkor már csak meg kell bíznia a szolgáltatót a projekttel, ami akkor kerül lezárásra, ha elkészült a munka. A Wilio lehetőséget ad arra, hogy a lehető legőszintébben értékeljük az elvégzett munkát. Az értékelések hiteles információkhoz juttatják a Wilio-t. Minél többet értékel a jövőben, annál nagyobb segítséget nyújt másoknak, hogy megbízható szakembert találjanak.

takarito_szolgalat

Mire ügyeljünk?

Amikor személyesen bízunk meg egy szakembert valamilyen munkával, akkor sem árt az óvatosság. A nagy öröm, hogy végre találtunk egy remek bútorasztalost, ne ködösítse el a gondolkodásunkat. A szerződéshez mindenképpen ragaszkodjunk és az előlegről is mindenképpen legyen írásos dokumentum. A Wilio ügyfélszolgálata minden felhasználót hitelesít, hogy valódi információkat kínáljon és hatékonyabbá tegye a megbízók és szolgáltatók választását.

(X)