palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Válts!…rajzpályázat

okoAz Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány és a Több Mint Legenda Közhasznú Egyesület közös rajzpályázatot hirdet, VÁLTS… címmel! A környezetünk megóvása érdekében változtatnunk kell szokásainkon, erre szeretnénk felhívni a figyelmet az elkészült alkotásokkal. A készítők egy- egy megjeleníteni kívánt problémát is kiválaszthatnak, de egy átfogóbb problémakört is ábrázolhatnak a tematikának megfelelően. VÁLTS a fogyasztásban, VÁLTS energiafelhasználásban, VÁLTS a közlekedésben!

Az elkészült műveket február 8.-ig várják a szervezők az alábbi címre (levélben vagy személyesen (8-16 óra között):
Ökológiai Intézet Alapítvány 3525. Miskolc Kossuth u. 13. I. emelet.

Pályázni lehet: Bármely technikával (ceruzarajz, zsírkréta, vízfesték, szénrajz, stb.) készült A/4, A/3, A/2 –es méretű pályaművel.

Pályázati kategóriák:

  • 6-10 éves korosztály
  • 10-14 éves korosztály

A rajzokon kérjük feltüntetni a kategóriát, nevet, címet, telefonszámot, és az iskolát.

Díjak mindkét kategóriában:

  1. helyezett: 20 000 Ft sportszer vásárlási utalvány
  2. helyezett: 10 000 Ft sportszer vásárlási utalvány
  3. helyezett: 5 000 Ft sportszer vásárlási utalvány
  4. …és természetesen az elmaradhatatlan fesztiváljelkép, egy-egy plüss béka!

A pályaműveket három tagú, független zsűri értékeli.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre a Kocsonyafesztiválon, február 20-án 14 órakor, szombaton kerül sor a fehér színű „Zöld Sátorban”. Az alkotások a Kocsonyafesztivál ideje alatt (február 19-21.) szabadon megtekinthetők „Zöld Sátorban” az Apeh parkolóban (Kandia u. 12-14).

Az eredményhirdetés után az érdeklődők bolyonghatnak a Zöld bolt (környezetbarát termékek), miskolci gombászok, biotermékek, nemzeti parkok standjai között. Találkozhatnak Gyuri bácsival – a bükki füves emberrel. Környezeti tanácsadó segítségével kiszámolhatják „Ökológiai lábnyomukat”, de azt is megtudhatják, hogyan csökkenthetik azt. Fogyasztóvédelmi tanácsadás, bio-íz-kvíz, játszóház is várja a látogatókat.

További információ: Bodnár Katalin, bodnarkata@ecolinst.hu, Ökológiai Intézet Alapítvány 3525. Miskolc Kossuth u. 13. Tel: 46/505-07; http://www.ecolinst.hu/

Forrás: Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány