palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Vas megye madarai fotópályázat

vasmegyemadaraiVas megye madarai – Fotópályázat a 2016-os Natura 2000 nap alkalmából. Az LMP vas megyei szervezete az Európai Natura2000 nap alkalmából alacsony költségvetésű Fotópályázatot hirdet Vas megye madárvilága témában abból a célból, hogy felhívja a figyelmet a környezetünkben lévő értékekre, melyeket a jövő generációk számára is meg kell őriznünk.

Pályázási feltételek:
Pályázni legfeljebb három darab Vas megye területén készült, három évnél nem régebbi fotóval lehet, melyek felbontása minimum 2272×1704 pixel. A pályázó a fényképek beküldésével nyilatkozik arról, hogy teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal rendelkezik a pályaművek felett. A pályázaton csak természetes személyek vehetnek részt.

Jelentkezés módja:
Fénykép elküldése a fotopalyazat.vaslmp@gmail.com címre 2016 június 6. 18:00-ig, melyet 24 órán belül feltöltünk a vas megyei LMP facebook oldalára, valamint e-mailben értesítjük a pályázót a pályázatának beérkezéséről, annak elfogadásáról. Az e-mailben beküldött fényképekhez az e-mailben kérjük egyértelműen jelölni a fénykép címét és a készítés helyét (legalább települési szint, de lehet konkrétabban is). Az e-mailben kérjük adják meg a nevüket valamint a telefonszámukat is.

Díjazás:

  • I. hely: kerámia a parlament Fenntartható Fejlődés Bizottságának felajánlásából + Vörös Könyv (1999, 2 kötetes, puhakötésű)
  • II. hely: fotóalbum a parlament Fenntartható Fejlődés Bizottságának felajánlásából
  • III. hely: fotóalbum a parlament Fenntartható Fejlődés Bizottságának felajánlásából
  • Közönségdíj: Magyarország legszebb madarai (Schmidt Egon – Bécsy László, 2000, antikvár könyv)
  • Minden díjazott egy a szimpatizánsok által felajánlott édesburgonya palántában részesül.
  • Közönségdíj: A közönségdíjat annak a képnek az alkotója kapja, aki a díjátadó kezdetéig (egyenlőre bizonytalan az időpont) az LMP vas megyei szervezetének facebook oldalán (https://www.facebook.com/lmpvasmegye/) a legtöbb tetsziket gyűjti össze.

Zsűri:

  • Bogáti András – az LMP Vas megyei szervezetének elnöke
  • Garai Antal Atom – fotóriporter
  • Horváth W. Tibor – média dizájner

Eredményhirdetés és díjátadó: Schmuck Erzsébet országgyűlési képviselő szombathelyi irodája (9700 Szombathely Kiskar utca 3).

A szervezők fenntartják a jogot, hogy a későbbi fotópályázatokon természetvédelmi témájú eseményeken a képeket a szerző megjelölésével, népszerűsítés céljából felhasználják. A szervezők vállalják, hogy a pályázók adatait harmadik félnek nem adják át, azt csak arra használják, hogy Őket a későbbi természet és környezetvédelemhez kapcsolódó programokról, pályázatokról tájékoztassák.