palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Videólesen zenei klippályázat DVD 1.

rockinform pályázat A Rockinform Zenei Magazin első klipválogatás DVD-n való megjelenésre pályázni egy saját szerzeménnyel lehet. A pályamű nem eshet semmilyen jogi védelem alá, ami akadályozhatja azt, hogy az eredményt bemutathassuk a közönségnek. Előnyt jelent, ha a dal nem feldolgozás, illetve nem egy már korábban megjelent szerzemény újra felvett, vagy áthangszerelt változata.

Felvétel
A képanyag csak jó minőségű, a DVD-szabványnak megfelelő lehet, amelynek paraméterei: 720×576 px, min. 6 Mbit/sec, 25fps, MPG-2, vagy DVD. A DVD mellé csatolni kell a pontosan kitöltött jelentkezési lapot (a letöltött file mindhárom oldalát, a részvételi feltételek oldalakat is!) aláírva, zenekari biográfiát és jó minőségű fotót.

A jelentkezést csak a felsorolt anyagok hiánytalan beküldése esetén tudjuk elfogadni!

Postai beküldési határideje 2010. március 26.

Szakmai elbírálás

  • A szakmai elbírálás az alábbi szempontok alapján történik: ötlet, kivitelezés, eredetiség, minőség, a zenekar kiállása, eladhatósági szempontok. Műfajon belül nem kategorizálunk, de igyekszünk a rockzene határain belül maradni, tehát dance/techno jellegű produkciókat nem várunk! Várunk továbbá minden olyan pályázatot, amely klasszikus rockzenei felálláson alapszik, pl. brit/indie pop, vagy olyan szintetizátor/industrial besorolású műveket, amiben gitár, dob és ének is van stb. Érdemes odafigyelni a zenekari image-re, kiállásra, a klip minőségére, a rendezésre, vágásra, hiszen ezek is fő szempontok a válogatás során.
  • A beválogatott zenekarokkal szerződést kötünk a klip megjelentetésére. A részvételi díjat ekkor kell kifizetni a szerződésben szereplő feltételek alapján.
  • A résztvevőkkel szemben nem támasztunk egyéb követelményt: amatőrök és profik egyaránt jelentkezhetnek.

Részvételi díj: 65.000 Ft + Áfa.

Megjelenés

  • Rockinform Zenei Magazin 2010 májusi számának DVD-mellékleteként, amely 9.000 példányban kerül kereskedelmi forgalomba Magyarországon.
  • A DVD-n szereplő klipről rövid, szöveges ismertetőt készítünk, amely a Rockinform Zenei Magazin májusi számában jelenik meg.

Egyéb feltételek

  • Szerkesztőségünk fenntartja a jogot a DVD-n történő szereplés törlésére, amennyiben a beválogatott és szerződést kötött zenekar a részvételi díj befizetési kötelezettségének nem tesz eleget.
  • Annak sem kell elkeserednie, akinek a jelentkezését nem választjuk be a megjelenő résztvevők közé, hiszen a beküldött pályázatok tovább élnek, és a második Rockinform Zenei Magazin Videólesen klipválogatáson történő szereplésre újabb eséllyel indulhatnak, akár egy a jövőben elkészített újabb videóval

Elérhetőségeink

A pályázatokat a következő címre várjuk:
Rockinform Zenei Magazin, H-3523 Miskolc, Pf. 37. Hungary.
Tel.: +36 46 783-053 • +36 20 665 7309 • +36 20 665 7310

A borítékra kérjük ráírni: Videólesen – Rockinform klipválogatás DVD!
A jelentkezéshez az anyagokat feltölthetitek FTP-n is. Az FTP adatokat a jelentkezés elfogadása után a szerkesztőségtől igényelhetitek: rockinform@rockinform.hu

Honlap: http://www.rockinform.hu/

Amennyiben nem ismertek profi stábot, vagy olyan rendezőt, ahol 100%-os produkció készíthető, írjatok rockinform@rockinform.hu e-mail címre, stábunk segít a számotokra megfelelő stúdiót megtalálni!

Letölthető dokumentum

jelentkezési lap

Forrás: Rockinform