palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Visegrádi Alap rezidencia program

Művészek! Figyelem! Már lehet jelentkezni a Visegrádi Alap rezidencia programjára. Az Art Quarter Budapest partnerkapcsolatainak köszönhetően felajánlja, hogy eljuttatja visual és sound art témába vágó anyagotokat a varsói Ujazdowski Kastély művészeti rezidencia központjához, a prágai Futura rezidencia központhoz illetve a pozsonyi Space Galéria nemzetközi rezidens programjának kurátoraihoz.
Amennyiben szeretnétek a fenti helyeken 3 hónap alkotói rezidencián részt venni, amely a Nemzetközi Visegrádi Alap havi 750 eurós ösztöndíjával jár, és amelyhez a fogadó fél ingyenesen szállást és műtermet is biztosít, kérlek, küldjétek el minél előbb portfóliótokat és szakmai önéletrajzotokat a loky@aqb.hu emailcímre.
A partnerszervezetek ennek ismeretében választják ki, hogy kinek a pályázatát kívánják befogadó nyilatkozatukkal támogatni. Ez a Nemzetközi Visegrádi Alaphoz általatok benyújtandó jelentkezés formai feltétele.
Kérem, mindenki jelölje meg, hogy melyik városba szeretne pályázni. Itt megjelölhettek több helyszínt is, ha így tesztek, akkor legyen világos, hogy melyik hely jelenti számotokra a prioritást.
A jelentkezések leadása a VISEGRÁDI ALAP felé 2013. szeptember 10.
Ezt megelőzően kell megérkezzenek a fogadó intézményektől postán a befogadó nyilatkozatok, tehát tisztelettel kérünk minden pályázó művészt, hogy minél előbb juttassa el hozzánk jelentkezési anyagát annak érdekében, hogy a kinti kurátoroknak legyen még néhány nap idejük a mérlegelésre és a döntéshozatalra.
Várjuk tehát a jelentkezéseket a loky@aqb.hu címre.