palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Vizsgán innen, vizsgán túl…pályázat felnőtt tanulók számára

mmi pályázatA Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, a Magyar Népfőiskolai Társaság, a Magyar Pedagógiai Társaság és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat pályázatot hirdet felnőtt tanulók részére, akik munka mellett, vagy éppen munka nélkül vállalják a tanulást, továbbképzést, átképzést, mert úgy gondolják, hogy erre szükségük van.

A pályázatban írják le milyen helyzet, állapot, felismerés indította a pályázókat tanulmányaik folytatására, újrakezdésére, milyen döntések előzték meg a tanulás megkezdését, és azokat egyedül, családdal vagy más segítséggel hozták meg?
Milyen problémákkal, meglepetésekkel szembesültek tanulmányaik folyamán, hogyan győzték le a nehézségeket, milyen örömök, elismerések érték ezen időszak alatt?
Mennyire felelt meg az elvárásaiknak a felnőtt fejjel vállalt tanulás?
Bizonyítványukat, diplomájukat kézbe véve, hogyan értékelték a mögöttük álló időszakot? Milyen változásokat hozott/hozhat a képzésben való részvétel, milyen jövőt jelent számukra saját belső igényeik és a munkáltató oldaláról tekintve?
Életszemléletükben hozott-e és miben változást a tanulás időszaka?

A pályázatokat A/4-es méretben, minimum 2- maximum 6 oldal terjedelemben, ha lehet, fényképpel együtt várjuk postai küldeményként vagy e-mailen.

A pályázat tartalmazza a pontos nevet, elérhetőséget: postacím, e-mail, telefonszám.

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. szeptember 10.

Cím: Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus
1011 Budapest, Corvin tér 8.

A borítékra kérjük, írják rá: Vizsgán innen, vizsgán túl…

E-mailcím: tothe@mmikl.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A sikeres pályázatok beküldőit terveink szerint díjazzuk és írásaikat megjelentetjük a Szín-Közösségi Művelődés c. folyóiratban.

Forrás: http://www.mmikl.hu/index.php