palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zenei tehetségprogram fiatalok számára

Zenei tehetségprogram fiatalok számára Felsőörsön, Veszprém mellett, a Balatontól 3 km-re. Sikeres felvételi után egy évig ösztöndíjas diákként tanulhatsz a Snétberger Zenei Tehetség Központban.  A felvételt nyert tehetségeknek a képzés során  egyéni hangszeres, zenekari, zeneelméleti és improvizációs órán és angol, beás és lovári nyelvórán lesz lehetőségük részt venni. Jelentkezési korhatár: 12-22 év között.

JELENTKEZÉSI KORHATÁR:
12-22 ÉV KÖZÖTT

JELENTKEZNI AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS EGY MÁSFÉL PERCES VIDEÓ BEKÜLDÉSÉVEL LEHET. A VIDEÓBAN BÁRMIT JÁTSZHATSZ, ÉNEKELHETSZ A LÉNYEG, HOGY KIDERÜLJÖN, HOGY JELENLEG MIT TUDSZ.

A részvétel a felvételt nyert tehetségeknek ingyenes.
Sikeres felvételi után egy évig ösztöndíjas diákként tanulhatsz a Snétberger Zenei Tehetség Központban. A képzés júniusban kezdődik.

A képzés nyáron 6 hétig, ősszel és tavasszal pedig 3-3 hétig tart, igazodva az iskolai szünetekhez. Szükség esetén felvételi előkészítő hétvégente Budapesten. A képzés a „normál” általános vagy középiskola mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani.

A rengeteg egyéni hangszeres, zenekari, zeneelméleti és improvizációs óra mellett tanulhatsz angol, beás és lovári nyelvet, Alexander testtudat módszert is. Lesznek, akik segítenek a továbbtanulásban, pályázatírásban.
Az év során egy mentor kíséri a munkádat, aki segít, ha elakadnál.

Olyan tanárokkal tanulhatnak a felvett tehetségek mint: Snétberger Ferenc, Czibere József, Lakatos György, Lamm Dávid, Oláh Tzumó Ároád, Pocsai Kriszta, és olyan kiváló nemzetközi vendégelőadókkal mint David Friedman, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos, illetve tapasztalt mentorokkal, animátorokkal, és fiatal, lelkes önkéntesekkel.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. május 10.

További információ: Zenei tehetségprogram fiatalok számára