palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Szabadság téri interaktív szökőkút elnevezésére

belvarosBelváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA a Szabadság téren található interaktív szökőkút elnevezésére.

A pályázat célja: a Szabadság téren található új, interaktív szökőkút elnevezése. Az V. kerületi Önkormányzat a Szabadság tér rekonstrukciójának utolsó ütemeként, a tér déli részén kialakított egy ú.n. interaktív szökőkutat. A 2010 tavaszán a Belvárosnak átadott szökőkutat – a tapasztalatok szerint – a lakosság és a városrészbe látogatók is egyaránt
megszerették. A pályázattal az Önkormányzat célja az, hogy a mostanra a Szabadság tér és a Belváros látványosságává fejlődő szökőkút számára egy szerethető, jelképes elnevezést találjon.

A pályázat jellege: nyílt, egyfordulós, jeligés
Pályázhat: magánszemélyek, civil szervezetek
A pályázatnak benyújtásának módja: a pályázatot adatlapon kell benyújtani, mely igényelhető az Önkormányzat Főépítészi Irodáján, illetőleg letölthető az Önkormányzat honlapjáról (www.belvaros-lipotvaros.hu).

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  1. az olvashatóan és pontosan kitöltött PÁLYÁZATI ADATLAPOT
  2. és a PÁLYÁZÓ ADATAI című lapot

Kérjük, hogy a kitöltött pályázó adatai című lapot tegyék egy borítékba, zárják le, majd a lezárt borítékra írják rá a választott jeligét, valamint a következő szöveget: „Szabadság téri szökőkút névadó pályázat”. A pályázó adatait tartalmazó zárt borítékot a kitöltött pályázati adatlappal együtt egy másik borítékba tegyék be. Kérjük erre a borítékra is írják rá: „Szabadság téri szökőkút névadó pályázat”.
Érvénytelen az a pályázat, mely ezen kritériumnak nem felel meg, valamint ami határidőn túl érkezik.

A pályázat leadásának helye, határideje: a pályázatot zárt, „Szabadság téri szökőkút névadó pályázat” szöveggel ellátott borítékban Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Főépítészi Irodájára küldhetik be postán (levelezési cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér 4.), illetve adhatják le személyesen a Főépítész Iroda 1051 Budapest, Erzsébet tér 5. szám alatti helyiségében, 2011. március 14-én (hétfőn), du. 16.00 óráig. Postai beküldés esetén a pályázatot legkésőbb 2011. március 14-én 24:00 óráig kell feladni.

A pályázat értékelése: szakmai zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat, majd javaslatot tesz a Képviselő-testületnek.
A pályázat elbírálása: Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011 áprilisában megtartásra kerülő nyílt ülésén.

Az elbírálás határideje:
a Képviselő-testület 2011. áprilisi testületi ülésén.
Eredményhirdetés: a Képviselő-testület 2011. áprilisi testületi ülésén, illetve az V. kerületi Önkormányzat honlapján (www.belvaros-lipotvaros.hu). A nyertes pályázót az Önkormányzat levélben is értesíti.

További információ kérhető személyesen vagy telefonon:
Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Főépítészi Iroda
Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér 5.
Ügyfélfogadás: H-CS 9.00-16.00-ig, P 9.00-1200-ig
Telefon: 06-1-872-7274, 06-1-872-7276

Letölthető dokumentumok
Pályázati adatlap
Pályázati felhívás

Forrás: http://www.belvaros-lipotvaros.hu/

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.