palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A KITELJESEDÉS – Kampány A Nőkért 2013! Marie Claire pályázat

Törődj magaddal – törődj másokkal is! Jelentkezz a Marie Claire 2013-as pályázatára, és nyerj! A Marie Claire 2013-ban is támogatja a magyar nőket, és segíti abban, hogy megvalósíthassák az elképzeléseiket. Idei ösztöndíjprogram az önmegvalósítást, a tettrekészséget és az aktivitás helyezi előtérbe.

A KITELJESEDÉS – Kampány A Nőkért 2013 keretében a Marie Claire pályázatot hirdet, amelyre magánszemélyek jelentkezhetnek olyan, már működő projektekkel, amelyeknek további fejlesztéséhez és fenntartásához anyagi támogatásra van szükségük. Idén is elvárás, hogy a projektek ne csak a pályázó személy életére legyenek pozitív hatással, hanem kisebb-nagyobb közösségek munkáját, életfeltételeinek javítását is szolgálják.

Négy témakörben várjuk a pályázatokat:

  1. Törődj az egészséggel! – Egészséges életmód, testi-lelki egészség, gyógyítás, sport
  2. Törődj a gyerekekkel! – 14 év alatti gyerekek támogatása, fejlesztése vagy oktatása 
  3. Törődj a művészetekkel! – Tehetségfelfedezés és -gondozás, a különféle művészeti tevékenységek népszerűsítése, oktatása amatőr vagy profi szinten
  4. Törődj a nőkkel! – Női esélyegyenlőség, hatékonyabb női önérvényesítés, női szolidaritás

A négy legjobb pályázatot egyenként 500 000 forinttal* jutalmazzuk. A nyertes pályázókat a Marie Claire magazin júliusi számában is bemutatjuk.

A legeredetibb, a leginkább személyre szabott pályázatot a Garnier különdíjjal jutalmazza. A különdíj egy 50 000 forint értékű Garnier termékcsomag.

A beküldött pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

Jelentkezési határidő: 2013. április 30.

Ha szeretnéd megismerni a zsűrit, kattints ide!
Ha pedig a pályázat részletes kiírására vagy kíváncsi, kattints ide!

*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyertesei részére a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.

Forrás: A KITELJESEDÉS – Kampány A Nőkért 2013! Marie Claire pályázat