palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A negyedév természetfotója fotópályázat

fotóhír pályázat A pályázat célja: rendszeres bemutatkozási lehetőség az interneten keresztül természetfotósok részére akik képeiket szeretnék bemutatni és közönségszavazatok alapján  értékeltetni azokat. A pályázat nyitott bárki küldhet képeket amennyiben a feltételeket elfogadja. Témája: “Természetfotó a számítógépemre” Itthon, és külföldön készített a természetet, tájakat, fajokat, bemutató képek, fotók . Figyelem pályázatunkra minimun 800 px-es vízszintes hosszúságú képpekkel lehet nevezni.

Részletek:

 1. Mindenki feltöltheti saját képeit kérjük hogy saját névvel.  A fő albumba csak azok a képek kerülnek melyek átesnek egy minőségi, technikai bírálaton. A képek kategóriák nélkül kerülnek a fotóalbumba. A rendszer automatikusan a szavazatok sorrendjében jeleníti meg az érdeklődők számára az alkotásokat, akik szavazatokat adhatnak a képekre 1-5-ig pontozással.
 2. A képek mérete a hosszabbik oldalon nem lehet kisebb 800 px-elnél. Formátuma JPG. vagy JPEG. lehet. Nagyobb felbontású kép küldése a pályázat befejezésekor külön kérésre történik. Számítógépeken való megjelenéskor felkerül a szerző neve, és a fotohir.hu logoja.
 3. Fény és színkorrekciók engedélyezettek de ezek nem változtattathatják meg alapjaiban a képet. A képeken felirat nem helyezhető el.
 4. A pályázathoz kötelező kitölteni a nevezési űrlapot, megadni a kép készítésének helyét, és a technikai adatokat (gép, optika, stb.).
 5. Egy pályázó maximum 5 képet küldhet.
 6. A pályázat akkor eredményes, ha legalább 10 alkotó 30 képet küld elbírálásra. Amennyiben ez a szám nem teljesül a képek a következő “Negyedév természetfotója” fotóalbumba kerülnek.
 7. Saját képre történő szavazás esetén kizárás jár a pályázatból. A fotohir csapata fenntartja a jogot, hogy a kiírástól eltérő képeket törölje a fotóalbumból.
 8. Nem lehet képet beküldeni más fotópályázatokon már szerepelt képet.

Beküldési határidő minden negyed év utolsó napja. A szavazás lezárása az ezt követő hónap 15. napja. Az első 20 képből egy három tagú szakmai zsűri választja ki a nyertes képet. Ez után kerül kihirdetésre a pályázat nyertese és veheti át a Naturvizió Kft. által felajánlott díjakat.

 • I. díj: 1 db. Iglu 2-es természetfotós lessátor
 • II. díj: 1 db. Profi természetfotós mellény
 • III. díj: 10.000 Ft. értékű “The Mountai póló” vásárlási utalvány a www.ajandek.hirdetolap.eu oldaláról.

(Külföldi nyertes esetén a postai költséget nem tudjuk vállalni.)

Képek feltöltése regisztráció után a Képek feltöltése belépés után itt! címszó alatt

A szerző hozzájárul hogy a beküldött képeket a fotohir szerkesztősége saját oldalain, díjtalanul megjeleníthesse.

Ötleteit, javaslatait várjuk a www.fotohir.hu címén.

Forrás: www.fotohir.hu