palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

CSAK CSAJOK Fotó- és videóverseny

tweed runFotó- és videóversenyt hirdet a Tweed Run Budapest 2014. május 31-ére, a CSAK CSAJOK Vintage biciklis felvonulás napjára. Tehetséges, akár digitális, akár analóg gépekkel dolgozó amatőr és profi fotósok jelentkezését várják.

 

 

A résztvevők nevezésükkel automatikusan elfogadják az alábbi szabályzatot:

  1. A verseny két kategóriában indul: fotó és videó. Egy induló mindkét kategóriában is indulhat.
  2. A pályaműveket a Csak csajok biciklis felvonulás napján, 2014. május 31-én kell készíteni, a Tweed Run Budapest korábbi rendezvényeiről nem fogadnak el munkákat.
  3. Fotó kategória esetén legalább 50 fotóból álló galériát, videó esetében egy minimum 5 perces, több részletből összevágott videót kérnek.
  4. Legjobb, ha a nevezők végigkövetik a teljes rendezvényt a nevezéstől kezdve a tekerésen át az eredményhirdetésig.
  5. A fotós pályázatokat Facebook galéria link formájában, a videós pályázatokat Youtube-link formájában a szabadosirene@gmail.com címre lehet elküldeni.
  6. A pályaművek leadási határideje 2014. június 3. éjfél (esőnap esetén 2014. június 4. éjfél).
  7. A határidő másnapján elindul a verseny: a pályaműveket közzé lesznek téve a Tweed Run Budapest Facebook oldalán, ahol a Tweed Run közösség tagjai fogják kiválasztani a nyertest. Az a fotóalbum illetve videó, melyre egy hét alatt a legtöbb like érkezik, megnyeri a kategóriáját. A közönségdíj mellett egy-egy szakmai díj kerül kiosztásra. A díjakat az Író-olvasó találkozón fogják átadni, melyet június 14-én, szombaton tartanak.
  8. A nevezéssel a pályázó elfogadja, hogy munkái megjelennek a Facebook oldalon, illetve – természetesen név feltüntetése mellett – felhasználhatják ezeket plakátjaikhoz, sajtóanyagaikhoz.
  9. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik a nyereményéért, a 2. legtöbb like-ot kapott pályázó kapja a díjat.

A versennyel kapcsolatos kérdéseket a szabadosirene@gmail.com címre várják!

csak csajok

A részvétel ELŐJELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT! Ha be szeretnél nevezni a versenyre, küldj egy e-mailt a neveddel és a választott kategóriával a szabadosirene@gmail.com címre.

LINK:  Csak csajok