palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

IFJ-GY-KD-10 Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács pályázatai

szmm pályázatokA Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács nyílt ifjúsági célú pályázatokat hirdet három pályázati kategória keretében Fiatalok közösségi tevékenységeinek támogatására.

Határidő: 2010. május 19.

A Tanács összesen 15 800 400-ot oszt szét a beérkező gyermek és ifjúsági célú pályázatok között az alábbi pályázati kategóriák keretében:

A pályázat célja, kategóriái

 • „A” kategória: Helyi ifjúsági közösségek építését, megerősítését szolgáló programsorozatok támogatása: Olyan, a fiatalok kezdeményezésén alapuló, és/vagy a fiatalok aktív bevonásával megvalósuló tevékenységek támogatása,  melyek közvetlenül járulnak hozzá a fiatalok közösséggé válásához és/vagy annak megerősödéséhez, a szervezeti fenntarthatósághoz és a fiatalok aktív társadalmi részvételéhez.
 • „B” kategória: Ifjúsági csoportos belföldi tanulmányutak, képzések támogatása: Az ifjúsági közösségek közötti személyes találkozáson alapuló, a közösségek tevékenységének, társadalmi beágyazódásának megismerését célzó, a tapasztalatok adaptációját elősegítő, legalább 2 napos „látó utak” és képzések támogatása, melyek hozzájárulnak a partnerek közötti együttműködések, szakmai kapcsolatok kialakulásához, új ismeretek és kompetenciák elsajátításához.
 • „TA” kategória: Gyermek és/vagy ifjúsági tematikus táborozási programok támogatása: A pályázat célja gyermek és ifjúsági szervezetek belföldi tematikus táborainak támogatása, melyek hozzájárulnak a 6-25 éves gyermekek és fiatalok közösségi élményeinek kialakításához, lehetővé teszik a szabadidő aktív és tartalmas eltöltését.

Beadható pályázatok száma: Jelen pályázati felhívásra egy pályázó kategóriánként csak egy pályázatot nyújthat be.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kategóriánként külön űrlapon kell benyújtani a pályázatokat az EPER-ben, az alábbi kategória kódok alapján:

 • IFJ-GY-KD-10-A – Helyi ifjúsági közösségek építését, megerősítését szolgáló programsorozatok támogatása
 • IFJ-GY-KD-10-B – Ifjúsági csoportos belföldi tanulmányutak, képzések támogatása
 • IFJ-GY-KD-10-TA – Gyermek és/vagy ifjúsági tematikus táborozási programok támogatása

A pályázatok benyújtásának határideje mindhárom kategória esetében: 2010. május 19. 24:00 óra

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

 • IFJ-GY-KD-10-A részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>
 • IFJ-GY-KD-10-B részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>
 • IFJ-GY-KD-10-TA részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>

A pályázatot mindhárom kategória esetében elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.

További információk az internetes pályázáshoz>>

További információk: A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, www.mobilitas.hu valamint a www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint a hazaitamogatas@esza.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól

 • hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
 • keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
 • péntekenként 9 és 14 óra között.

A pályázatok tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (8200 Veszprém, Budapest út 3. bejárat a Bezerédi u. felől; Tel: (88) 581-570/571) nyújt segítséget.

Forrás: SZMM