palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Magyar Víziközmű Szövetség Tavaszi ébredés fotópályázata

vizkincs pályázatA Magyar Víziközmű Szövetség Tavaszi ébredés címmel fotópályázatot hirdet. Bárki pályázhat 19 éves korig. Egyetlen feltétele a részvételnek a www.vízkincs.hu oldalon történõ regisztráció. Olyan természetfotókat várunk, amelyek valamilyen vizes élőhelyhez köthetők. Más megkötés (pl. téma, technika) nincs, fény és színkorrekciók engedélyezettek, de nem változtathatják meg alapjaiban a képet.

Kategóriák:
I. tájkép
II. makrofotó

Hány képpel lehet pályázni?
Egy-egy versenyző maximum 5-5 képpel pályázhat kategóriánként. Lehet max. 4 képből álló sorozattal is pályázni, ez esetben a sorozat egy képnek számít. A képen nem helyezhető el felirat.

Hogyan pályázz?
A www.vízkincs.hu-n történő regisztrálás után a pályamunkákat digitális (JPG, vagy JPEG) formátumban töltsd fel a honlapra. Részletes utasításokat ott találsz.

Fontos, hogy regisztráláskor valós adatokat adj meg (név, telefon, e-mail és postacím), mert ezeken az elérhetõségeken fogunk értesíteni a nyereményedrõl! Feltöltéskor a képeknek adj címet, és írj egy 1-2 mondatos magyarázatot a kép születésének körülményeirõl.

Beküldési határidõ:
2009. május 15.

Hogyan szavazz?
A beérkezett fotókra szavazni lehet a www.vízkincs.hu honlapon, és a 3 legtöbb szavazatot kapott kép nyer. (Minden regisztrált felhasználó egyszer szavazhat.) A MaVíz ezen kívül kioszt egy különdíjat is a szakmai zsûri szavazatai alapján.

A szavazás idõtartama: 2009 május 15-25.

Eredményhirdetés és díjátadás:
2009. május 29. 10 óra, a MaVíz Titkárságán
(1051 Budapest, Sas u. 25. IV. em.)

Mit nyerhetsz?
Kategóriánként…
I. díj: sátor
II. díj: hálózsák
III. díj: hátizsák
különdíj: távcsõ