palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mindenütt jó, de legjobb… rajzpályázat

Rajzpályázati felhívás nemzetközi vándorkiállításon való részvételre. A rajzok témája lehet bármilyen valós vagy elképzelt életkép, emlék vagy vágyálom – melynek ábrázolásában és/vagy címében kifejeződik a fenti közmondásra utaló mondat lényege.

A résztvevők köre:

  1. 6 – 18 éves fiatalok (óvodások, általános és középiskolások), egyénileg vagy intézményi keretek között jelentkezhetnek
  2. A témát magukénak érző, számítógépet használó felnőttek
  3. Állami gondozottak és egyéb speciális csoportok

Nevezési kategóriák:

  1. 6–10 éves gyermekek – rajzolt v. festett kép,
  2. 6–10 éves gyermekek – számítógépes rajz,
  3. 11–14 éves gyermekek – számítógépes rajz,
  4. 15–18 éves fiatalok – számítógépes rajz,
  5. 19–119 éves felnőttek – számítógépes rajz
  6. Speciális kategória (fogyatékkal élők, tanulási nehézséggel küzdők,  egyéb hátrányos helyzetben lévők) – rajz, festés, vagy számítógépes rajz

Nevezési feltételek: A4-es méret, a rajzon olvashatóan feltüntetve az alkotó neve és a mű címe, a jelentkezési lap részletes kitöltése. Egy alkotótól legfeljebb 2 alkotást fogadunk el. Nevezési díj nincs.  Kiállítási költség-hozzájárulás képenként 500 Ft. Számlaszámunk: 17000019-11227917 AXA Bank.

A műveket jeles festőművészek, grafikusok zsűrizik. A rajzverseny győztesei alkotásaikkal vándorkiállításon vesznek részt. 100 zsűrizett, egységesen bekeretezett kép kerül vendégszereplésre változó helyszíneken. A nyertesek részére április 30-áig meghívást küldünk e-mailben a díjátadó ünnepségre, ahol helyezés szerint elismerő oklevélben részesülnek. A legsikeresebb résztvevő intézményt (v. egyéb szervezetet) Vándorserleg Díjjal jutalmazzuk. A képeket a vándorkiállítás záróünnepségén kérésükre visszaadjuk az alkotóknak. Ezt követően a rajzokat internetes szavazásra bocsátjuk. A 2002-ben elindított „Majd én megmutatom!” elnevezésű program évről-évre a közreműködők önkéntes munkájával valósul meg. Tárgyi és egyéb jutalom nem a rajzverseny célja, de az adományozói aktivitástól függően az alkotókat megajándékozzuk.

Az alkotások beérkezési határideje: 2012. FEBRUÁR 29.

Letölthető dokumentum:

jelentkezési lap

A pályázat benyújtható személyesen Budapesten:

XIV. Vezér u. 47. SZITU pont, XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok
Postai úton: H-1184 Budapest, Dolgozó u. 16. (Óvoda), Nagy Ágnes részére
Információ: +36 20 215 8620, partner@clubnetcet.hu,

Web: http://clubnetcet.shp.hu/