palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a helyi épített és természeti környezet értékeinek védelmére-Nagykanizsa

nagykanizsa-logoNagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése pályázatot ír ki az épített és természeti környezet értékeinek helyi védelméről szóló 52/2003. (X. 1.) sz. önkormányzati rendelet szerinti támogatás elnyerésére. A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 2009. évben 25 millió Ft.


A támogatás célja a Nagykanizsa városképét meghatározó épített értékek megmentése, azok felújítása, restaurálása. A támogatásra az épületek, építmények tulajdonosai és használói pályázhatnak.

A részletes pályázati feltételeket Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlésének az épített és természeti környezet értékeinek helyi védelméről szóló 52/2003. (X. 1.) számú rendelete tartalmazza, amelyet a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Csoportjánál (Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. II. em. 15. a. ) lehet beszerezni ügyfélfogadási napokon (hétfő, szerda, péntek). Megtalálható még a www.nagykanizsa.hu honlapon is.

A pályázaton résztvevőknek a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény előírásainak megfelelően nyilatkozatot kell tenniük, melyhez a szükséges nyomtatványok szintén a fenti helyeken hozzáférhetők.

A pályázatokat 2009. augusztus 10-ig lehet beküldeni, vagy személyesen benyújtani a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Csoportjához. Kizárólag zárt borítékban beküldött vagy benyújtott pályázatok vesznek részt az elbírálásban. A borítékra kérjük ráírni:
Helyi értékvédelem támogatása 2009.

A kiíró a beérkező pályázatokat a beérkezés sorrendjében folyamatosan bírálja el 2009. szeptember 30-ig.

Forrás: Nagykanizsa önkormányzat