palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a magyar szak- és szépirodalom, könyv és folyóirat népszerűsítését szolgáló hazai és külföldi szakmai programok és a könyvszakmai oktatás tevékenységének támogatására

maszre_palyazat

A Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete pályázatot hirdet az Egyesület tevékenysége által érintett reprográfiai jogosultakat (szak- és szépirodalmi szerzők, könyv- és folyóiratkiadók) tömörítő, Magyarországon nyilvántartásba vett szakmai és érdekvédelmi szervezetek, közösségi célokat szolgáló alapítványok, egyesületek számára az alábbi témakörökben: LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!

a magyar szak- és szépirodalom, a könyv és a folyóirat népszerűsítését szolgáló hazai és külföldi szakmai programok (2.1) és a könyvszakmai oktatás tevékenységének támogatása (2.2).

A Pályázat célja:

  • 2.1. a magyar szak- és szépirodalom, a könyv és a folyóirat népszerűsítését szolgáló hazai és külföldi szakmai programok anyagi támogatása,
  • 2.2.    könyves szakmai műhelyek (könyvkiadói, terjesztői, fordítói) oktatási tevékenységének a támogatása.

A pályázat keretében egy–egy pályázatra adható támogatás maximális összege: 10 millió forint

Egy pályázó maximum három pályázaton indulhat.

A Pályázaton a MASZRE tevékenysége által érintett reprográfiai jogosultakat (szak- és szépirodalmi szerzők, könyv- és folyóiratkiadók) tömörítő, Magyarországon nyilvántartásba vett szakmai és érdekvédelmi szervezetek, közösségi célokat szolgáló alapítványok, egyesületek vehetnek részt.

A pályázatokat kizárólag postai úton fogadjuk el.

A postára adás határideje: 2009. november 2.

A pályázatok elbírálására 2009. december 1-ig sor kerül.

A részletes pályázati feltételek, a pályázati szabályzat és az adatlap az Egyesület honlapján (www.maszre.hu) megtekinthető, illetve letölthető:

Pályázati szabályzat
Pályázati adatlap
Pályázati felhívás
Pályázat részletes feltételei

Forrás: MASZRE