palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat civil szervezetek marketing, kommunikációs és PR tevékenységének támogatására

nca-palyazatAz NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek marketing, kommunikációs és PR tevékenységének támogatására-NCA-CIV-09-G


A pályázat kódja: NCA-CIV-09-G

A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázatot kiíró Kollégium célja, hogy támogatásával lehetőséget biztosítson a civil szervezetek professzionális megjelenésének tagjaik és a közvélemény irányába, valamint a belső kommunikációjuk is fejlődhessen.

A támogatásra rendelkezésre álló keret: 25 000 000 Ft

A pályázatok benyújtásának határideje: 2009. október 19.

Az alábbi szervezetek nyújthatják be elektronikus pályázatukat:

  1. közhasznú vagy kiemelkedően közhasznú minősítéssel rendelkező társadalmi szervezetek, alapítványok, amelyeket a bíróság 2008. január 1. előtt jogerősen nyilvántartásba vett és az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják. Pályázhatnak a 2008. január 1. előtt jogerősen bejegyzett szervezetek is, amelyek a közhasznúsági nyilvántartásba vételüket a pályázat kiírásának évében kezdeményezték és azt a pályázat benyújtásáig jogerősen elnyerték.
  2. az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER) regisztráltak.

További információk az internetes pályázáshoz >>http://www.esza.hu/eper/ipalyazat.asp

A Regisztrációs Nyilatkozatot az alábbi postacímre kell beküldeni:
ESZA Nonprofit Kft. Hazai Programigazgatósága
1590 Budapest, Pf.:102.

Vagy személyesen leadni legkésőbb a beadási határidő napján 16.00 óráig az alábbi címen:
ESZA Nonprofit Kft. Hazai Programigazgatóság
1134 Budapest, Váci út 45. C épület II. emelet

Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati kategória kódját! (NCA-CIV-09-G)

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati kiírás és a pályázati útmutató tartalmazza.

Letölthető pályázati kiírás ; útmutató ; Támogatás tételes indoklása elektronikus pályázat benyújtásához; Segédlet közhasznúsági jelentés elkészítéséhez

További információk:
A pályázati kiírás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető honlapunkról, valamint a www.nca.hu honlapról, illetve az ESZA ESZA Nonprofit Kft. kérés esetén postai úton is eljuttatja az érdeklődő civil szervezetek számára.
A pályázati kiírás emellett személyesen is átvehető 9.00 és 16.00 óra között az ESZA Nonprofit Kft. (1134 Budapest, Váci út 45. C épület II. emelet), valamint a megyei civil szolgáltató központokon keresztül.
A pályázattal kapcsolatban további információkat a megyei civil szolgáltató központokban, illetve az ingyenesen, hétfőtől csütörtökig 9.00-15.00 óra között, pénteken 9.00-14.00 óra között hívható 80/204-453 telefonszámon, valamint az info@nca.hu e-mail címen is kaphatnak.

Információs napok:

Az ESZA Nonprofit Kft. és a civil szolgáltató központok együttműködése keretében a civil szolgáltató központok megyénként 1-1 információs napot szerveznek a pályázattal kapcsolatos tájékoztatás céljából. Az információs napok pontos helyéről és időpontjáról a későbbiekben tájékozódhatnak honlapunkon, a www.nca.hu honlapon, valamint a civil szolgáltató központok honlapjain.

Forrás: NCA