palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Sióagárd Község fotópályázata: Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne

sioagard pályázatSióagárd Község Önkormányzata a Sióagárdi Televízióval közösen pályázatot hirdet „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne” címmel. A pályázat célja, hogy az alkotók olyan sióagárdi épületet, építményt, táj- vagy természeti elemet, illetve eseményt mutassanak be új, esetleg szokatlan szempontból, amelyekkel az itt élők találkoznak, számukra az ismerős, esetleg hagyományos. Fontos szempont, hogy az alkotó a megörökített környezet, esemény egyediségére, szépségére, sajátos „sióagárdi vonásaira” hívja fel a figyelmet.

A pályázat kiírója nem köti meg, hogy az elkészült alkotások mikor kerültek felvételre.

A pályázatra elektronikus úton is beküldött képek láthatóak lesznek a Sióagárdi Televízióban, valamint Sióagárd hivatalos honlapján. (www.sioagard.hu)

A pályázaton résztvevő képeket az önkormányzat a 2009. június 5-6-án rendezendő Nyárköszöntő és Hazaváró ünnepség alkalmával megnyíló kiállításon mutatja be a Sióagárdi Művelődési Házban. A díjak átadására is a programsorozat keretén belül, ünnepélyesen kerül sor.

Nevezési határidő: 2009. május 15. péntek, 19óra.

A pályázati anyagok beadásának helyszíne, és ideje: A Sióagárdi Könyvtár, nyitvatartási időben. /hétfő: 17-19óra, szerda:10-12 óra, péntek 15-17óra)

A pályázat feltételei:

Pályázati anyag beküldését papírképen kérjük. Cím: Sióagárd, Kossuth u 9. 7171. A képek mérete, 21×30 cm (+- öt milliméter megengedett eltéréssel) legyen. Minden pályamű hátoldalán jól olvashatóan szerepeljen a szerző neve, a fotóművészeti alkotás címe és a felvétel helyszíne is.

Kérjük a képek elektronikus úton való beküldését is, interneten, vagy adathordozón (CD, DVD) Ezek formátuma  jpeg – 72 dpi, 800×600 pixel legyen, és a konyvtar@sioagard.hu elektronikus címre kérjük küldeni. File-névként az alkotó családi neve összevontan a keresztnévvel, külön szóban az alkotás/sorozat címe szerepeljen, például „KovácsJános Templom”.

A pályamunkák lehetnek egyedi felvételek, és képsorozatok is. Egy-egy sorozat maximum 3 felvételből állhat.

Egy pályázó maximum három képpel vagy sorozattal indulhat.

A képek lehetnek színesek vagy fekete fehérek.

Kizárólag Sióagárdon készült fotókkal lehet pályázni.

A nevezési díj: 1000 -ezer- forint, melyet az önkormányzat 71900010-10010213 számú számlájára a nevezési határidőig kell befizetni.

A résztvevőknek nevezési lapot kell kitölteniük, és beadniuk. A nevezési lap letölthető Sióagárd honlapjáról a http://www.sioagard.hu/konyvtar.html helyről, vagy személyesen átvehető a könyvtárban, nyitvatartási időben.

A pályázat díjai:

1. helyezett: 10.000 ft-os vásárlási utalvány a Jantner foto üzletben

2. helyezett: 5.000 ft-os vásárlási utalvány a Jantner foto üzletben

3. helyezett: tárgyajándék

Beérkezési határidő: 2009. május 15. péntek, 19óra.

Zsűrizés: 2009. június 4.-ig

Az eredmények kihirdetése a Nyárköszöntő és Hazaváró alkalmával lesz, az ünnepélyes testületi ülésen, majd megtalálható lesz a falu honlapján: www. sioagard.hu

A ki nem állított képek a zsűrizés után – elvihetők a sióagárdi könyvtárból

A kiállításon szereplő képek visszaadásának várható ideje: a kiállítás bezárását követően 2009.július 20-tól a sióagárdi könyvtárban