palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Üdülési csekk 2010. évi pályázatok beadási határidejének módosítása

üdülési csekk pályázat TÁJÉKOZTATÓ A MAGYAR NEMZETI ÜDÜLÉSI ALAPÍTVÁNY 2010. ÉVI PÁLYÁZATAIRÓL! A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány célja a munkavállalók, szövetkezeti tagok, valamint családtagjaik, a nyugdíjasok és más önálló jövedelemmel nem rendelkezők szociális célú kedvezményes üdültetésének elősegítése. Az alapítvány évről évre egyre nagyobb forrást biztosít saját gazdálkodásának eredményéből a szociálisan hátrányos helyzetben élők üdülési támogatására. 2010 évben 3,2 milliárd Ft üdülési csekk támogatáshoz juthatnak pályázati úton az alacsony jövedelmű nyugdíjasok, fogyatékossággal élők, legalább két gyermeket nevelő munkavállalók és a szakiskolai tanulók. Az alapítvány Kuratóriuma 2010. február 1-én hozott határozatával módosította a 2009. december 1-én meghirdetett pályázatainak (kivéve a „Vakációs program” pályázat) benyújtási határidejét!


A pályázatok benyújtási határideje: a pályázati keret kimerüléséig folyamatosan (de nem később mint 2010. szeptember 15-ig)

Az elbírálás határideje:
A csoportosan (minimum 20 fő) és az egyénileg beérkezett pályázatok esetén az elbírálás folyamatos. A sikeres pályázatot benyújtók számára az MNÜA a keretösszeg kimerüléséig tud támogatást biztosítani.

A pályázatok szövege, valamint a Pályázati Adatlapok az alábbiakban:

EZÜST NYÁR – nyugdíjasok részére Pályázati kiírás+ Pályázati Adatlap 2010

ESÉLY A PIHENÉSRE – fogyatékossággal élő személyek részére Pályázati kiírás+ Pályázati Adatlap 2010

SZOLIDARITÁS – több gyermeket nevelő munkavállalók részére Pályázati kiírás+ Pályázati Adatlap 2010

Honlap: http://www.mnua.hu/palyazat_temp.php?id=vege

Forrás: http://www.mnua.hu/