palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Városi Kerékpárok Szépségversenye 2011

likemybike versenyKié a legszebb városi kerékpár? A LikeMyBike a Hellodesign és a WAMP városi bringázást népszerűsítő facebook kampánya a városi közlekedésre használt bringáink számára rendezett szépségverseny formájában. Egy non-profit megmozdulás azok szervezésében, akik elkötelezettjei az élhető városoknak, azok számára, akik tesznek is érte a környezetbarát közlekedéssel. A kampány 2011-ben a Föld Napja alkalmából indult és május végéig tart.

A dolog egyszerű: Te beküldöd a biciklid fotóját, mi közzétesszük a facebookon, a kampány végén pedig a zsűri által kiválasztott nyertesek viszik a bringás díjakat. Ha sok felajánlás érkezik, akkor a díjakon felüli felajánlásokat kisorsoljuk a résztvevők között.

Hogy mit lehet nyerni, azt még nem tudjuk, de majd időközben kiderül. Alapvetően azt, amit a szimpatizáló bringázáshoz köthető cégek felajánlanak. Ha ismersz ilyet, írd meg nekünk és felvesszük velük a kapcsolatot!

BRINGÁSOKNAK

Ha Te városi bringás vagy küld jelentkezésedet a likemybike.hu@gmail.com email címünkre.

Beküldendő:

  • egy egész alakos kép a bringádról oldalnézetben és a története röviden
  • neved, életkorod és a település, ahol használod
  • a bringád származási helye, életkora valamint az, hogy megválnál-e tőle és ha igen, akkor mennyiért

Mi számít városi bringának?
Ami városi közlekedésre alkalmas, de versenyzésre nem. Lehet holland típusú, koskormányos, fixi vagy kemping jellegű, monti vagy trekking, összecsukhatós vagy teherhordó, egy vagy többsebességes, agy- vagy láncváltós, vett, guberált vagy épített, új régi vagy matuzsálem.

______

KÖZREMŰKÖDŐKNEK

Ha Ti a városi biciklizés iránt elkötelezett szervezet, média vagy egyéb cég vagytok, kérünk, hogy segítsétek az ügyet és vegyetek részt a kampányban! A feladat pusztán annyi, hogy felületeiteken (weboldal, facebook) publikáljátok. A közreműködők delegáltjai fogják alkotni a szépségverseny zsűrijét.

______

TÁMOGATÓKNAK

Ha kerékpárokat, kerékpáros kiegészítőket gyártasz vagy forgalmazol megkérünk, hogy támogasd termékeddel a kampányt, mivel ezek lennének a nyeremények. Minél értékesebb nyereményekre tudunk szert tenni, annál vonzóbb így annál hasznosabb lesz a kampány, azaz a kampány sikere nagyban a támogatók segítségén múlik.

A felajánlott nyereményeket a facebook oldalunkon egy külön galériában gyűjtjük leírással és a felajánló megnevezésével, illetve a falajánlás értékével. A legnagyobb értékű ajándék lesz a fődíj. A díjak melletti egyéb felajánlások kisorsolásra kerülnek a részvevők között. A felajánlásokat blogbejegyzésben külön bemutatjuk illetve a támogatókat a kiírásban feltüntetjük.

Pénzt nem kérünk, de elfogadunk, amit LikeMyBike matricák gyártására fordítunk:

UTÓÉLET

Terveink szerint a kampány minden évben a Föld Napján fog indulni és május végéig fog tartani. A kampányok közötti időszakban a LikeMyBike facebook oldala biciklis fórumként fog működni, ahol a közreműködő partnerek oszthatják meg a kerékpározással kapcsolatos híreiket, információikat.

Balesetmentes városi bringázást kívánunk és várjuk a bringáitokat!

Kérünk, a biztonságos közlekedés érdekében olvasd el “A biciklik kötelező tartozékai” jegyzetünket. Igaz, hogy vannak ódivatú megfogalmazásai az ide vonatkozó rendeletnek, de betartásuk – amellett, hogy megóv az esetleges büntetéstől – mindenképpen hozzájárul a biciklis balesetek számának és súlyosságának csökkentéséhez!

Forrás: http://blog.hellodesign.hu/ ; LikeMyBike