palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat közhasznú társadalmi szervezetek számára

kogartaA Kovács Gábor Művészeti Alapítvány által kezelt KOGART Kortárs Művészeti Gyűjtemény nyílt pályázatot hirdet közhasznú társadalmi szervezetek számára. 2010 márciusában 13-25, a KOGART Kortárs Gyűjtemény számára vásárolt műalkotás nyilvános árverésen kerül értékesítésre. Az így befolyó nettó vételárat 13-25, a jelen pályázat alapján kiválasztott közhasznú társadalmi szervezet kapja egyszeri, vissza nem térítendő támogatásként. A 13-25 szervezetet és a 13-25 alkotást a jótékonysági bizottság az árverést megelőzően közjegyző előtt sorsolja egymáshoz.


Pályázható összeg:
nincs meghatározva: az árverésen az adott műalkotásért fizetett legmagasabb összeg. A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kötelezettséget vállalt arra, hogy ha egy műalkotásra nem licitálnak, akkor a kikiáltási árnak megfelelő összeget juttatja az adott szervezetnek.

A minimális kikiáltási ár 500 000 Ft.

A pályázat elnyerésének feltétele: a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a támogatást kizárólag a pályázati adatlapon megjelölt célra fordítja. A kiíró a pénz felhasználását ellenőrizheti.

Pályázhatnak: a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. számú törvény 2. § (1) bekezdésében meghatározott szervezetek, melyek tevékenységének célja a hospice mozgalom, a roma képzés, oktatás és nevelés, a gyermekegészségügy, a betegségben szenvedő gyerekek, valamint a fiatal zenei tehetségek támogatása. Csak azok a közhasznú társadalmi szervezetek pályázhatnak, amelyek legalább 2008. január 1-jétől működnek.

Pályázni lehet a www.kogartkortars.hu weblapról letöltött pályázati adatlapon, az ott megjelölt dokumentumok és igazolások csatolásával, postai úton vagy személyesen a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány telephelyén: 1062 Budapest, Andrássy út 108.

Letölthető pályázati kiírás

A pályázatok beérkezésének határideje: 2009. december 18.16.00 óra.

A jótékonysági bizottság csak a határidõre beérkezett, hiánytalanul kitöltött és minden melléklettel ellátott pályázatokat értékeli.

Felvilágosítás: Dr. Forrai Sándor, KOGART. Tel.: (06-1) 354-3834, e-mail: jotekonysag@kogart.hu

Forrás: KOGART